to je 1.250 dana :lol: simpica.. znači Kranjču očekujemo oko 2027, a Maksimir koji je valjda veći projekt možemo očekivati oko 2040? di mi je Bosskovitz :lol: rekel si da će do 25 bit kranjča gotova i maksimir u radovima, jel dobro pamtim — mali M
Dapače, ti si tada i tvrdio da je Grad nesposoban i da Crkva ne blokira ništa, ja sam tvrdio da Crkva blokira sve jer hoće izvući druge nekretnine u zamjenu za Maksimirsku česticu - vrijeme je pokazalo da sam bio sam u pravu jer je Crkva prestala biti problem onog trenutka kad joj se obećalo 11 drugih zemljišta. — Bosskovitz
ma to vrijedi i pive ako se ikad susretnemo!nas dvojica složiti da je napravljen najveći korak ka novim stadionima u zadnjih 20 godina :D — Bosskovitz
Crkva je još u startu rekla da neće stopirati gradnju. — mali M
Jesu? — Mali Zeus
Neće stopirati gradnju, ali ništa se neće pomaknuti s mjesta dok ne dobije zamjenska zemljišta, ne? :D — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.