Kad netko spominje stadion , malo me strah kad vidim slovensku ligu. Mislim i nasa klizi na dolje po kvaliteti igraca opasno. U europi ako maknes nas smo ispod teskih zabiti od drzava. Mozda neke kolege zonasi kaj zive u sloveniji mogu vise reci o tome. Ali kak vidim imaju top stadione, prave bombone, a publike nigdje, par stitina ultrasa jedva skrpano iza gola u tri reda tribine i sve ostalo empty...
Strah me da se bolest ne prosiri na hnl i kad dobijemo stadione da ce biti slaba popunjenonst izvan LP i repke. — Ali
nesto kaj su austrougari grali '70 i rusili prije 8godina, nama bi bio odlican. — Ali
nazalost si sve rekao.. od zadnje titule 2008. godine sve do sramotnog ispadanja od vaduza u play-offu za konferencijsku ligu je rapid lutao. ali se tu ipak pokazala ljepota clanskog modela, gdje su doslovno odmah poslije utakmice od predsjednika pa sve do zadnje cistacice svi potjerani iz kluba.Možda je kod Rapida utjecaj imala i niža razina uspješnosti kluba..? — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.