• Chempers
    196

Ljudi su očito gledali neke druge utakmice, volio bih čuti kad smo to tamo odigrali neku ljepoticu.

Ni pobjede od par razlike nisu dovoljne, treba uz to još stvorit 12 šansi. Onda će se pak prigovarat zašto se nisu realizirale :lol:
  • Direktor
    67
    Zadovoljan
  • NitkoBitan
    18.6k
    Manchester City na ovakvom terenu ne bi mogao odradit dobru kombinatoriku. Teren stvarno dobro estetski izgleda na prijenosu ali je ocito mekan i neravan.

Ali bolje i ovakav teren nego da travnjak bude tvrda podloga na kojoj se igraci ozljeduju.
  • E46
    714
    Nije sve ni u golovima uvijek, jednostavno nas koncept igre je problem, mi ne igramo visoki presing ne igramo moderan nogomet, iznosenje lopte je grozno ne samo ovu utakmicu nego vec par godina a da ne govorim da ekipa nije dovoljna kvalitetna i ako se ne pojačamo na zimskom prijelaznom roku kad ode Rog i vjerojatno japanac mislim da možemo zasluzeno tovarima cestitat titulu.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Kako će neugodno bit kad Morison potpiše za Dinamo a u svlačionici ga dočeka Aki kojeg je danas odvalio od života u svojih 16 metara :razz: :lol:
  • Jaro
    7.6k
    Jel ovi stede na reflektorima ili je do prijenosa?
  • emilperska
    6.4k

Ja se isto u 25 godina praćenja HNL ne sjećam nekih bajnih partija tamo. Ni nas ni jogurta. Gadan teren. Isto kao Stanovi u Zadru..
  • Pavinho
    78
    pricao je komentator da su mijenjali sijalice ali nisu sve stigli valjda
  • CastAway1986
    1.7k
    Hajde još jedan gol pa odmorit Sučića i Kulenovica za utorak
  • ElDorado
    309
    Igra nije bajna ali bitan je pristup i trka a to je danas puno bolje
  • Jaro
    7.6k
    Svaja cast svemu, al taj klub ne zasluzuje biti u HNL, pa oni su po svemu amaterska razina...
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Kačavenda na poziciji Ademija. To je jedina pozicija na kojoj ga želim gledati ako već igra pa da vidimo sada što on može.
  • Kepec
    6.2k
    mi ne igramo visoki presing ne igramo moderan nogomet, iznosenje lopte je grozno ne samo ovu utakmicu nego vec par godina a da ne govorim da ekipa nije dovoljna kvalitetna i ako se ne pojačamo na zimskom prijelaznom roku kad ode Rog i vjerojatno japanac mislim da možemo zasluzeno tovarima cestitat titulu.E46

Ja isto kreten pišem nekaj tokom utakmice, samo se naživciram zbog ovakvih specijalaca.
  • mali M
    5.6k
    ja nisam ni registriao specijalca... :lol:
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Bravo Kule, bravo Kač za asistenciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.