• mali M
    5.6k
    Ovo je grozno kakav nam je izlazak s loptom... Općenito ako nije neka kontra užasno izlazimo... Ademi igra desetku, Sučić i Rog neke centralne koji se baš ne nude i opet nemamo vezu...
    Da nama ovo nisu sudili smatrao bi da je greška sucaKeyser Soze

E pa srećom ne odlučuješ ti. Ja bi vratio vrijeme kad si nikada takvi odbijanci na 50cm nisu sudili. Znalo se što je namjerna ruka ili proširena, a ovo danas je cirkus. Lopta nekog dirne iza leđa i sudi se penal, to je tragikomično sve postalo
  • Orc123
    8.5k
    Ne znam zast ste hvalili teren jer je teren koma, lopta odskace po zemlji ko da je jajce....istina, znao je biti i gori na Subicevcu...
  • Maki2
    703
    Ovo bi bio gol Pjace da mu nije odskocila. Vec je na podu bio golman.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Bio bi faul Ademija
  • Droljo
    8.6k

Evo zacopro si pjacu sad :lol:
  • Filip 91
    922
    Kakav antitalent od suca. Pogubio se.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Ovakvu utakmicu bi pljuvao već 15 min da je Sergej na klupi. Užas igramo...
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Ovakvo ja polje imam na selu samo što su na njemu posađeni krumpiri a ovdje se igra nogomet
  • čovjekjogurt
    798
    20 faula u 40 minuta. Jedva čekam da završi ova utakmica.
  • mali M
    5.6k
    Ovaj klaun od suca će izazvat nečiju ozljedu ili šoru. Prvo je sudio povjetarce na dresu sada pušta sve grublju i grublju igru i ne sudi čiste faulove..
    Btw. Svaka čast vama koji je Špika dobar, je dečko se trudi ali takav manjak inteligencije već dugo nisam vidio...
  • GaijiZG
    1.5k
    Meni je ovo uzas a vi kak hocete.
  • Ere86
    84
    Horor od igre
  • tigric
    331
    A nitko nije ni ocekivao rapsodiju danas, vec točno ovo. Samo da je nekako izvuc bodove
  • Mihaljević
    10.2k
    Morrison je zvijer igrač , kad igraš ovako dobro sa 19g, sljedeća stepenica ti mora biti Dinamo, sad se takvi igrači zakapare, a ne kad krenu dolaziti ponude od preko 3M. Znam da se HNL igračima nabijaju cijene Dinamu, ali zajednički jezik se nekad mora naći. Trebaju nam mladi igrači, pogotovo nakon dobre sezone u HNL-u, Vrba, Morrison etc.
  • dinon7
    997
    Sudac potpuno izgubio kontrolu nad utakmicom.
    Krila opet bez doprinosa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.