• Plavi 9
    55
    Već doslovce mjesecima čekam Kibice i svratio sam u knjižaru Ljevak nekoliko puta provjeriti ima li knjige.
    Baš me ovo danas razveselilo! :up:

Hoće li biti nekih popusta na Inteliberu i za ovu knjigu Kibici purgera? Jer nisam vidio nikakvu najavu za to.
  • Eduardo
    20.9k
    Nije tvrdi uvez da nebi bilo greške pri kupoviniBluePhone67

Spasio si me... taman kupio i dobio na mail potvrdu o narudžbi kad vidim tvoj upis tako da sam otkazao narudžbu.
  • sebenico
    734
    Zašto je PDV pri kupnji 25%, za knjige bi trebao biti 5%?
  • Gradjanski Dinamo
    359

Iskreno, nemam pojma. Išao sam provjeriti i stvarno je stopa PDVa 5% na knjige stručnog, znanstvenog, umjetničkog, kulturnog i obrazovnog sadržaja. Ova knjiga definitivno bi spadala u tu kategoriju.

Pitanje je legitimno. Ako netko od ekipe bolje kuži te fore oko PDVa neka nam objasni.
  • Teofil Kateran
    1.4k
    I mene zanima odgovor na pitanje koje je kolega Plavi 9 postavio. Hoće li biti Kibici Purgera dostupni za kupit na Interliberu?
  • Sajla
    5.8k
    nadam se da će potvrditi netko tko je stigao na Interliber ili će danas biti na predstavljanju knjige, ali ako bih se trebao kladiti - rekao bih da "Kibici Purgera" neće biti dostupni. Ako u vijesti na klupskim stranicama za "Najbolje proljeće" eksplicitno piše na kojem štandu se može naći, a za "Kibice" ne, valjda postoji razlog. Također, ne vidim FF Press u katalogu izdavača prisutnih na Interliberu što potvrđuje pretpostavku.
  • rioda
    5.3k
    Nema Kibica na Interliberu, barem ja nisam našao
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Evo info iz prve ruke, kupio sam na Interliberu Kibice za 27 € na štandu Rockmarka, imali su i Najbolje proljeće u ponudi isto, ne sjećam se točno za koliko.
  • superSantos
    2.9k
    Nema Kibica na Interliberu, barem ja nisam našaorioda

Ima, rockmark štand
  • Gradjanski Dinamo
    359
    Kupio sam danas knjigu Bilo je to najljepše proljeće u mom životu. Na prvi pogled, vrhunski odrađeno. Svaka čast. Čita se polako.
  • Plavi 9
    55

Mislio sam da je veći popust na Interliberu.
    Ako su tamo 27 eura, bolje se isplati (za članove) kupit preko kluba jer cijena je 25,50 eura.

Suprotno, knjiga "Bilo je to najljepše proljeće u mom životu" jeftinija je na Interliberu (štand Rockmarka, cijena 24,80 eura) a za članove preko kluba cijena je 29,90 eura.
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Mislio sam da je veći popust na Interliberu.Plavi 9

Ovaj Interliber je uvjerljivo najgori u zadnjih 10-tak godina kako idem na njega, uvijek sam se znao vratiti doma sa dvije,tri vrećice knjiga, u zadnjih par godina je to palo na jedva jednu, a sinoć sam se vratio s ravno jednom knjigom (Kibici)!

Nikakvi popusti, očajna ponuda. Knjigu koju sam prije dvije godine kupio na interliberu za 50 kuna se sad nudi za 10€. Interliber je odavno prestao biti ono što je inicijalno bio i pretvorio se u cirkusiranje s "popustima" od 1€.

Suprotno, knjiga "Bilo je to najljepše proljeće u mom životu" jeftinija je na Interliberu (štand Rockmarka, cijena 24,80 eura) a za članove preko kluba cijena je 29,90 eura.Plavi 9

Istina, ali sam uzeo Kibice jer mi se nije dalo čekati, knjigu tražim već dvije godine pa sam ju htio imati. Što se Proljeća tiče, vraćati ću se za vikend na Velesajam drugom prilikom pa ću ju uzeti na Rockmark štandu, jer ću proći par eura bolje nego sa članskim.
  • Mikina lijeva kopačka
    46
    knjigu tražim već dvije godine pa sam ju htio imati

Kupio je preko knjižare Dominović prošle godine u travnju preko weba. Cijena je bila 20 eura.
    Koliko vidim, više je nemaju.

Preporučujem svima knjigu, izvrsna je. Neke stvari se ne mijenjaju od prije 100 godina, tko proćita, vidjeti će da je duh tog Zagreba itekako prisutan na stadionu. Hvala Bogu na tome.
  • Plavi 9
    55
    Kako funkcionira članski popust preko web shopa? Pokušao sam u onaj dio za unos koda kupona upisat broj članske ali to nije to.
  • Crusades1986
    13.4k
    Nije još uvedeno to mislim. S novim webom. Klasični FAQ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.