• Navijač Dinama
    9.5k
    Cordoba naš kad krene u dribling, djeca odustano od nogometa, a ja dobijem jači proliv nego ujutro nakon srka crne i drugog dima stoše
  • miro
    6.1k
    Ova Istra igra odlično, mi ćemo morat odigrat jako dobru utakmicu da ih dobijemo tamo
  • Paggini
    42.3k
    Ja sam siguran da bi Cordoba u Istri bio najbolje krilo lige i da bi iskeširali 2.5 milijuna za njega, a ne 2.1m koliko smo sad.

Jebiga.
  • Noel
    9.8k
    Cordoba se taman zalaufal i onda ga je unazadila ona ozljeda. Njega bi ostavio u kadru za sljedeću sezonu jer ima 21 godinu.
  • Dani Olmić
    1.2k
    ne smijes zaboravit da oni danas igraju … mi sad ne da igramo 2x u tjednu nego igramo PROTIV ekipe koja igra 2x u tjednu … znaci ako to ne dobijemo onda ja vise stvarno neznam sta rec … em imamo bolje igrace, em su nasi puno odmorniji u subotu
  • ElDorado
    2.6k
    to nebumo nikad saznali a iskesirali smo 2.1
  • miro
    6.1k
    Istra igra nogomet koji ima glavu i rep, automatizme u dodavanjima, brze igrače i trenera s idejom

Nisam siguran da su individualna kvaliteta i njihov eventualni umor dovoljni da ih se riješi
  • Navijač Dinama
    9.5k
    ma nije isto jednostavno igrat u klubovima "velike četvorke" i klubovima van.

Evo primjer glavni su po meni Mudražija u Lokomotivi i Belcar u Varaždinu, realnost je da u Dinamu će biti na upola isporučivanju utakmica i to u vrh glave. Daj Bože da griješim, ali to je ta neka realnost, isto vjerujem da Jagušić dođe, nije isto igrat za Belupo, Istru, Vž, Loksu i takve gdje je pritisak nikakav, i igrat u Dinamu i recimo u tovarlandu gdje odmah imaš taj oblik pritiska da ti je titula pod muss, pobjede u derbijima i slično.

Kako i za igrače tako vrijedi i za trenere, pa da nam Kovačević dođe, čeka ga puno kompleksnija situacija i pritisci svaki dan, odnosno "plaćanje ceha" ako so trener ili igrač najvećeg kluba države.
  • Paggini
    42.3k

Ne mislim čak ni da je samo do "težine dresa" i pritiska koji dolazi s tim, nego i do načina igre. Tu ponajprije mislim na kontraški nogomet koji odgovara i Cordobi, odgovarao je i Hoxhi u Belupu, odgovara i Lawalu.

Kažem, ima i pritiska, pogotovo kad Dinamovi kibici za Cordobe, Mbukue, Kange, Mmaeeove jedva čekaju da sjebu da ih uništavaju po društvenim mrežama, ali taj kontraški nogomet bi sjeo Cordobi savršeno.

Istina, moja greška!
  • Dani Olmić
    1.2k
    ako to nece bit dovoljno onda jbg, onda se polako treba pocet razmisljat dal smo zasluzili vise od 2/3 mjesta
  • Keyser Soze
    13k
    Odlično igra Istra, vidi se da imaju glavu i rep.

Evo Lawal promašio 1 na 1
  • ElDorado
    2.6k
    Eto zato vrijedi samo 250k
  • Noel
    9.8k
    Protiv Istre će se trebat pokazat ozbiljna trenerska ideja nije dovoljna samo želja igrača i njihove individualne partije.
  • ElDorado
    2.6k
    I opet se moram pitati: Garcia je dosao kad i Cannavaro. I preokrenuo igru Istre da danas izgledaju sjajno bez obzira na manjak pojedinaca. Kae Fabio napravio? Di je naš jebeni problem?!
  • Droljo
    14.1k
    Istra dobro izgleda jer rijeka glumi dinamo i napada. Trebamo dati loptu (u derbijima) protivniku i nek igraju kad su tak dobri. Davno sam to rekao. Ali ne mi smo dinamo i budemo mi kroz igru nešt napravili a igru nemamo. Dat im loptu i brzo izlazit nakon grešaka kojih ima tisuće kod rijeke, hajduka i osijeka. Taktika

Garcia je dosao kad i Cannavaro. I preokrenuo igru Istre da danas izgledaju sjajnoElDorado

Izgledali su i prije dobro. Nije on to puno unaprijedio..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.