• Kujtim Shalla
    3.9k
    ja sam uvijek i tvrdio da je dobar. Ljudi ga uzeli na zub jer očekuju ramosa. Kad pogledaš ko je sve kod nas igrao u obrani. Ovaj igra i šuti. Pogrešno protiv Belupa. Pa ko nije . Nismo.igrali dvije tekme u istom sastavu. Jbg da nije izgubio sezonu onako kod bjelice bio bi zvjer. A sinoć stvarno pokazao da jeste pojačanje . I iskoristio je priliku. Sok je Max pokazao ono što svi govore. Drag,simpa ,sa loptom na ti. Ali jednostavno na fiziku za stopera . Idealan kad mi vodimo igru ,kad treba iznijeti loptu i kad nismo na streljani. Rotacija
  • Blueshadow86
    2.4k
    Nadam se da će ovaj čovjek skroz nadoći i biti stup naše obrane zajedno s Galešićem.
  • Crni86
    7.5k
    Mmae kod one arsenalove kontre gdje su on i marinelli ostavljeni na sirokom prostoru reagirao fenomenalno. U slicnoj situaciji protiv bvba kod prvog gola ktc se povlacio, ristovskog bi martinelli pretrcao kao i torrentea. Ono mi je bila stvarno doktorska reakcija u maniri vvd-a. Uz to miran na lopti i puno lakse smo izlazili onda kad uz maxa imas jos jednog igraca koji zna vladat loptom.

Pokazao je mmea i prije da je kvalitetan igrac, ali ajmo i mi polako. Vidli smo da zna ispast iz tracnica malo. Ako ce mu ovakvi nastupi biti konstanta, dobit cemo top stopera uz galesica.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Mora se priznat da se jako dobro nosio s Gabrielom u prekidima, Gabriel je jedan od najopasnijih igrača na svijetu za čuvat na korneru trenutno… I svakako odlična reakcija kada je uklizao i izbio loptu ispred Martinellija, uvjeren sam da bi to bio gol da je ispao.
  • GeneralNapoleon
    507
    Meni je ovaj lik potpuni misterij. Bez da ga sad zelim vrijedat, meni doslovce uvijek izgleda kao da je napusen i lebdi.
    Ali sto mi je sada fascinantno je da i takav odigra bez greske ili ima odlicne poteze. Nekako kao da mu je tanka granica izmedu ludosti i genialiteta. Najbolji primjer mozda onaj klizeci start jucer. Prvo izgleda kao da je totalno pogubljen i ovaj ga pretrci samo da bi savrsenim startom zaustavio taj napad.
  • Probirštift
    723
    Nije se još naviknuo na albansku travu kaj mu naši prodaju
  • blubach
    728
    Ali sto mi je sada fascinantno je da i takav odigra bez greske ili ima odlicne poteze.GeneralNapoleon

Hmm, ne sjećam se iskreno nijedne utakmice bez neke njegove ogromne greške (ne mora ta greška završit golom, ali može velikom gol šansom).
    Vidi se da bi možda moglo od njega biti nešto, nije odron od igrača, ali ne vidim ga u prvih 11 Dinama u skoroj (ili daljoj) budućnosti.
  • scooniepenn
    3.7k

Ako aludiraš na situaciju gdje je Rozić iskosa pucao, pogledaj bolje cijelu situaciju i što je prethodilo tom bijegu pa ćeš vjerujem drugačije gledati. Ako misliš da bi stoper tu trebao stići i prestići krilo, a ne ga tjerati u stranu što je Mmaee i napravio, postavljam sljedeće pitanje. Misliš li da bi u istoj situaciji Gabriel ili Ruben Dias stigao Hoxhu ili Cordobu. Ja ti jamčim da ne bi.
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Točno. Kolektivno ispadanje iz džipa. Hoxha ostavio iza sebe puno prostora, Baturina kao osmica stoji 40-ak metara od njihovog gola, Stojković se kao druga osmica zalijeće i stoji idealno za otvoren pas Istrinog beka, Torrente izlazi na njihovu devetku, kasni i samim tim otvara koridor za logičan dubinski pas u prostor u kojem brži Rozić bježi Mmaeu na velikom prostoru. Koji ga pri tome koliko toliko uspjeva natjerati u stranu, kao što si i napisao, da bi umanjio štetu.

Kolektivno loše postavljanje na terenu, ništa što smo prvi put vidjeli, niti je prvi put samo stoper, u ovom slučaju Mmae, ispao “pedro”
  • scooniepenn
    3.7k

Apsolutno. Koliko je takvih bilo situacija gdje se "sralo" po Teophilleu, a čovjek spašavao tuđe propuste. Baš me zasmetaju takve paušalne kritike koje onda od pogrešne početne premise postaju narativ koji se uzima kao točan pokazatelj "nekvalitete" nekog našeg igrača.
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Pri tomu je i Torrente napravio isto što i Mmae protiv Hajduka kod Livajinog gola, samo se tada napravila veća šteta zbog gola, a ovdje je Rozić reagirao traljavo.
  • sanjinlego
    3.2k
    U vezi Mmaeea, mislim da su mediji malo krivi, a i mi sami. Marokanac je predstavljen kao kapitalac, a da ima pozadinu za to, baš i nema, kad uzmemo klubove i lige u kojima je igrao. Za mene su kapitalci bili Tonel i Kevin Theophile. Kada uzmeš klubove (Sporting, St. Etienne, Cardiff, Rennes) i ligu (Premier liga, Portugalska, Ligue 1) u kojima su igrali do dolaska u Dinamo.
    I zbog toga što je najavljen kao kapitalac, svaki njegov korak, potez na terenu mjeri se puta dva. Jebiga.
    Slažem se, možda Mmaeeu treba vremena, ali imamo li ga mi? Prošao je pripreme, dobio priliku da igra, a vrlo vjerojatno će igrati i dalje. Očekujem da za te novce ‘jede’ napadače u HNL-u.
  • rokikaciga
    135
    možda Mmaeeu treba vremenasanjinlego

Čuj to privikavanje, pa nije došao iz Maroka...čovjek je igrao u susjednoj nam državi otkud je i doveden kao besplatan igrač. Čovjek je rođeni Belgijanac. Nismo ga izvukli sa pjeska.
  • sanjinlego
    3.2k

Vremena da pokaže da je kvalitetan, da uđe u kontinuitet nastupa s obzirom na to da je već jako dugo pauzirao, i na kraju da opravda novac koji zarađuje i koji ima u Dinamu. Polako, kaciga, popusti gas. Od svega si se uhvatio za jedno, potpuno krivo.:)
  • rokikaciga
    135
    Pa nije problem privikavanje već je Mmaee igrač s greškom, falungom. Vjerujem da će Fabio to dotjerati u red, barem ovaj mentalni dio (ako i postoji problem s glavom Sammyja)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.