• mosad
    1.4k
    Drugi još jeftiniji
  • Crni86
    10.3k
    kolega jako dobro prognozirao

Edit. Piplica bi primil ova dva suta
  • nkdz
    1k
    Meni se cini svaki put kad Horvat igra da smo lošiji.
    Prošlu bez njega smo bez beda ih pojeli.
    Lik baš davi loptu
  • BBBaranja
    3.4k

Pribojavao sam se upravo ovoga,suludo mi je uopce sto su selili iz ove male dvorane na koju su decki navikli u gradski vrt..
    S time da su oni danas slabiji za Bukovca i Dombicu
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Jebote kaj nismo mi njih ove sezone u regularnom dijelu razbili u ovoj dvorani?
    Koji k je našima danas?
  • Crni86
    10.3k
    a mi dosli opet bez golmana…

Dobar je osijek ove sezone, ne bi me cudilo kada bi oni uzeli.
  • rioda
    8.4k
    U futsalu faktor atmosfere igra veliku ulogu, a iako je nepopularno mišljenje, ispada da smo se sami izbacili ovaj put, s vjerojatno najlošijom atmosferom i posjetom od svih klubova u završnici. Naravno, nije sve u tome, a nije ni još sve gotovo... Ajmo, Plavi
  • din
    785
    bravo! Slažem se, nije sve u tome, ali itekako ima nešto, da se dvorana barem 2/3 napunila, siguran sam da bi drugačija priča bila. Ali tako to ide, naučit ćemo težim putem.
  • Petar86
    1.3k
    Horvat kao da je na haklu ne ozbiljnom futsalu... njihovg golmana je dosad malo i pogodilo
  • BBBaranja
    3.4k

Makarska je po meni favorit protiv koga god igrala u finalu.
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Prelako se punimo faulovima.
  • nkdz
    1k
    Glupe faulove radimo
  • Crni86
    10.3k
    Atmosfer ima utjecaja, ali mi igru ove sezone nemamo. Imali smo sjajne individualce koji su bili u top formi. Njihova forma je padala kako se ligaski dio blizio kraju, umjesto da se dize. Razlika je kaj sad gudu, tihu i cekija nejde, a igre koja bi nas u tim trenutcima izvukla nemamo. Kad na to dodas pasariceke, copove koji nemreju igrat nigdje u pevoj ligi dobis ovo.

Uz to da uzmem da piplica kriminalno brani ovo polufinale, dobis ovakav rezultat.
  • Zagreb1992
    2.3k
    Kako se finoo sad čulo Dinamo Zagreb ...bravo za Slavonce :)
  • Crni86
    10.3k
    davi ju ko pivot jer se slabo krecemo. Pivoti su nam odsjeceni, bez prilaza drugih. Osjecani su nas u ovim duelima debelo nadtrcali, upravo ono kaj smo mi drugima radili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.