• dinamo u srcu
    1.7k
    Pitanje za Webshop? Postoji li mogucnost da se dres za sezonu 2023/2024. Uzme bez da bude logo Supersporta na rukavima( ne bi htio kladionicu promovirat).

Drugo pitanje ove hudice su samo u plavoj i tamno plavoj verziji, ima li ih u sivoj boji?

Treće pitanje: ima li online brojač članova na web stranici. Čini mi se da je nekad prije bio?
  • dzg7
    298

Pa da ali nismo domaćini
  • Mr Blue
    4k
    Dres s webshopa svakako dolazi bez SuperSport reklame, tako da bez brige.

Hudica nema u sivoj boji, bit će možda u budućnosti kad obnovimo zalihu, bilo ih je ranije.

Brojač članova je bio, ali zbog komplikacija u sustavu i kodu odlučili smo se na ovo rješenje koje sad stoji, a koje isto trebamo malo ažurirati.

Te pive u sklopu godišnjih, iako i ja tugujem jer ih nema, dugoročno nisu dobra politika i dobro da su ukinute. Ne bi se ništa trebalo dijeliti, a zbog velikog broja godišnjaka, pa i "besplatnih" pivi, nastali su problemi u logistici koji klubu stvaraju trošak.

Ciiena je nešto veća, no novost je da se može kupiti na rate i to veliki broj rata, a za sve mlađe od 18 (rođeni 1.1.2007. i mlađi) može se nabaviti Junior godišnja ulaznica za 30e.

Još jedna novost je i loyalty program za godišnjake u kojem se ništa ne gubi, a sudjeluje onaj tko želi. Tko bude sudjelovao, osim što će tim informacijama pomoći
    klubu u vezi organizacije utakmica, dobit će bodove i popuste koje će onda moći iskoristiti u webshopu i za još neke stvari, no o tome ćemo detaljnije u narednom razdoblju.

Edit: I u vezi Lige prvaka, ako Futsal Dinamo osigura sljedeću rundu, klub će se sigurno prijaviti za domaćinstvo, ali idemo korak po korak.
  • nkdz
    892
    Kupili smo standardno ko i svake godine godišnju pa me samo zanima dal su možda poslane?

I jel se možda zna u kojoj dvorani se misli većina tekmi igrati umjesto doma sportova?
    Vidim da se vecinom u Sutinskima trenira
  • Raul
    124
    Danas Dinamo igra pripremnu protiv Rijeke u gostima.
  • Raul
    124
    Pobjedili Uspinjaču 5:1 u pripremnoj.
  • obelix
    106
    Otvaranje sezone

Nedjelja, 13.10., polufinale superkupa protiv Pule u 19 sati u Sutinskim vrelima

Ponedjeljak, 14.10., za trece mjesto u 16:30, finale u 19 sati u KC Drazen Petrovic

Godisnja 80 eura, mislim da je svota sasvim ok jer time pomazes svom klubu, a i miran si za cijelu sezonu (drago mi je da je ukinuta besplatna cuga)
  • Dino
    2.8k
    Ekipa, jel i dalje vrijedi da se ne treba kupovat karta za djecu mladu od 12 godina ili je sad granica pomaknuta na 7?
  • Boysica
    515
    Kaj se može kupit karta kad se dođe na tekmu u Sutinskim vrelima
  • Dino
    2.8k
    Nemrem editirat komentar pa sam da javim da sam nasao odgovor. Ak je jos nekog zanimalo: rodeni 2017 i mladi imaju besplatan ulaz!
  • DZj
    43
    Jel ima netko stream za tekmu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.