• Omake
    3.1k
    Vrhunska utakmica. Odigrao jako sigurno. Fascinira me kako markira igrača. Baš kao sjena se prilijepi na čovjeka, teško ga je otresti.
  • Paggini
    23.9k
    Na stranu i ovaj povez, strašno me danas podsjetio na prime Ćorluku. Vidi se da nema brzinu, ali ima strašan osjećaj za prostor, markiranje i pozicioniranje te ne pimpla i ne radi gluposti.

Kao što je netko prije mene napisao, mogao bi on pod Bjelicom biti strašna karika.
  • Jaro
    7.6k
    Osim jedne situacije gdje je vjerojatno bio i fauliran pa mu je igrac pobjegao bez greske. Decko je ocito svjestan svojih fizickih limita i jako pametno se postavlja. OK, ovdje mu je teren fakat isao na ruku. Old school stoper...
  • Mrvica
    4k
    Naklon do poda!
  • Crusades1986
    13.1k
    Mariću daj ostavku. Doveo si igrača iz druge lige.

Počistio sve danas!
  • ZGWest
    571
    Kakav tenk.
  • NBC
    37
    Odličan
  • mlinchica
    2k
    Ona 2 gola prošlo kolo, a očito i trener, s obzirom na prikazane kadrove s kraja utakmice protiv Lokse, toliko su ga napucale samopouzdanjem da je bio baš pravo oličenje kako se jedan mladi igrač mora boriti za svoje mjesto.

Hat off, dečec.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Što ti radi povjerenje trenera.. Prava old school stoperska tekma.
  • nemapredaje
    3.6k
    Nije mi samo jasna situacija prije kornera iz kojeg smo primili gol. Otresao je čovjeka k’o klinca, uzme mu loptu i okrene ga, čovjek ostane iza njega, a on sam može krenuti prema naprijed i onda ispuca loptu u korner iz kojeg primimo gol.

Ali ok, mlad je. Naučit će
  • Maxova dijagonala
    994
    Neodoljivo podsjeća na prime Dina Perića.
    Old school stoper,igra bez previse komplikacija,visok,čvrst,inteligentno postavljanje.
    Top!
  • Sad opet
    202
    Stoper na tekmi pretrči 10000+.... Zalaganje 5+
  • miro
    4.7k
    Bio je baš dobar jučer, smiren, pravovremen. Bio sam vrlo vrlo skeptičan o njegovim sposobnostima, ali moram se posut pepelom. S time, da će on ipak puno bolje izgledat u ovakvim tekmama gdje smo dublje natrag povučeni i igramo s 3 stoper, ali to je ok, jer to je ove godine naša Liga prvaka
  • Jaro
    7.6k
    čovjek ostane iza njega, a on sam može krenuti prema naprijed i onda ispuca loptu u kornernemapredaje

jbg, jednom stoperu se prigovara da komplicira i zaziva se old-school stopere, nakon ovakvog no-nonsense poteza (pogotovo na onakvom terenu) se propitkuje kaj nije poveo loptu kroz srce peterca/sesnaesterca...
  • Orc123
    8.4k
    da teren nije bio takav izboo bi normalno loptu ili je iskontrolirao...zastala mu je u vodi i trazio je najjednostavnije rjesenje.........jbg, za mene, opet ponavljam, kopija Lauritsena po svim segmentima igre, u prijevodu jako dobar i koristan stoper i jos k tome mlad!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.