• Nogo
    4.8k
    Glas slavonije

Soldo

Igre koje je prikazivao tijekom prvog dijela sezone nisu prošle nezapaženo kod inozemnih klubova, a vjerojatno se i u Dinamu "češkaju po glavi" i pitaju nisu li ga se olako riješili. Povezivalo ga se s Glasgow Rangersima i Betisom, a po medijima se širila priča o otkupnoj klauzuli koju bi Dinamo mogao aktivirati do 15. ožujka. Takve priče sigurno uznemire mlade igrače poput njega, ali Marko je ostao "hladan k'o špricer".

- Sve te priče o zanimanju stranih klubova za mene samo su potvrda kako je iza mene kvalitetna polusezona. Puno ulažem u sebe, predano radim, što se malo-pomalo isplaćuje. Zanimanje inozemnih klubova samo je dodatni motiv da nastavim putem kojim sam krenuo, prije svega kada je rad u pitanju. Što se Dinama tiče, postoji ta klauzula po kojoj me oni do određenog datuma i uz odštetu mogu vratiti natrag, ali time se uopće ne opterećujem. Uživam u Osijeku, doista sam se dobro snašao, momčad, uvjeti za rad i okruženje su odlični, pa trenutačno stvarno nemam razloga razmišljati o odlasku. Do ljeta sam "čiste glave" i fokusiran samo na klupske ciljeve koje trebamo ostvariti. Onda ćemo vidjeti što će se događati. Ne mogu sad pričati unaprijed, živim u trenutku koji je dobar, želim i dalje pružati maksimum na svakoj utakmici i na svakom treningu, a kada podvučemo crtu pod ovu sezonu, onda ćemo promišljati što i kako dalje.
  • Nogo
    4.8k

Dinamo Zagreb ne želi njegovu prodaju.
    Hrvatska momčad ne želi da Sandro Kulenović napusti momčad unatoč pokušajima uprave crno-bijelih. Prema informacijama do kojih je došao novinar İHA, najveći faktor ovakvom stavu zagrebačke momčadi je što se drugi napadač momčadi, Bruno Petković, ozlijedio uoči utakmica protiv Arsenala i Milana u Ligi prvaka, a jedini strijelac na raspolaganju bio je Kulenović. Također se doznaje da Sandro Kulenović, koji ima ugovor sa zagrebačkim Dinamom do 2027. godine, čeka novi ugovor od svoje momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions