• Nino Bule
    14.5k
    Nama je ovo izvrsna prilika da ga se nogira bez repova i otpremnine, repova za delegiranje nizih liga i nebitne utakmice kupa nece bit, moze to potencirat germanijak u želji da bude al realno sreća za nas da je uhvačen za potpuno nebitne utakmice za rad u fušu i sad imamo bezbolan način da ga se nogira
  • Crusades1986
    13.4k
    Čekao se krivi korak i dočekao se.
  • Haza
    5.6k
    Ovo je tolika sramota za klub, da je to nevjerojatno. Kakvih uljeba i govnara se u klubu nakotilo za vrijeme Barišića i Vlatke, to je nemoguće.
    A ima ih još, što je najgore.

Čekao se krivi korakCrusades1986

Ovo su čak i koraci.
  • Paggini
    26.1k
    Ali koliko glup moraš biti, to je stvarno čudesno, baš sam fasciniran da ti zbog neke sitne kekice u najnebitnijoj kup utakmici sam sebi sjebeš posao u UPRAVI KLUBA KOJI IGRA LIGU PRVAKA.

Eto koja razina inteligencije je nama vodila klub, dobro smo mi i prošli.

Bude mu se Bruno zahvalio na trgu!
  • NitkoBitan
    19.1k
    Zasto bi ovo bila sramota za Dinamo? Mislim propust od strane Tomacica svakako je, ali kakve veze Dinamo ima s time osim kaj je njegov zaposlenik? Pa nije ga Dinamo slao da delegira utakmicu.

Neozbiljan zaposlenik i tjt, dobit ce pedalu. Rekao bih i da se jedva cekao propust neke vrste da se rijesi starih kadrova bez otpremnine.
  • The Undertaker
    5.9k
    Slažem se, više je propust HNSa. Propust Dinama je što mu je takav glupan u Upravi. Vodio se valjda time da ovi u HNSu znaju što rade pa najebao.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Ali kako je moguće da on uopće i bude delegat, tko to kontrolira? Nevjerojatno mi je kako se uopće može dogoditi da bude delegiran na nekoj utakmici.
  • Toni90d
    705
    Nama je ovo izvrsna prilika da ga se nogira bez repova i otpremnine, repova za delegiranje nizih liga i nebitne utakmice kupa nece bit, moze to potencirat germanijak u želji da bude al realno sreća za nas da je uhvačen za potpuno nebitne utakmice za rad u fušu i sad imamo bezbolan način da ga se nogiraNino Bule

Savršena prilika.

Ali što me žalosti, što se naš klub opet provlači kroz blato. Očekujem da i onaj zadnji iz ere prije DP dobiti pedalu iz kluba, da se sa preostalim zaposlenicima, iz vremena mraka i blata, ozbiljno porazgovara, da shvate klub i svoj posao ozbiljno. Svaka šuša može blatiti i provlačiti naše ime kroz blato.

Primjerice, Ako teren, koji je godinama bio najbolji u državi, odjednom to više nije, onda odgovorni treba letit sa posla, bio to odgovorni u održavanju travnjaka ili odgovorni koji (ako) je skresao budžet za teren.

Nije ovo seoska zadruga, u kojoj se nezna tko pije a tko plaća.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Ne vidim čemu drama...standard u hrvatskoj je nizak i 70% ljudi radi dva posla da može normalno živit :rofl: :rofl:
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Malo fuš ovoono, kad se uvati vrimena
  • Haza
    5.6k
    Zasto bi ovo bila sramota za Dinamo?NitkoBitan

Najbolje da nije sramota za Dinamo što mu član Uprave radi pizdarije.
    Onda ni Barišić nije bio sramota, pa ni Vlatka Peras.
    Sramota je što je to bilo prije 2 mjeseca, a reagira se tek sad. Iako, možda postoji objašnjenje, možda se nije znalo do sada.
    Sramota je da je moralna nakaza u klubu, jer, prije svega, ovo je moralni poraz Tomičića, ispadaš govno prema 50 tisuća članova, jer si ih posramio, jer stvarno je sramota da član Uprave velikana hrvatskog sporta fušari na utakmici Samobora.
    Sramota je nadalje i za kretene u HNS-u koji su ga delegirali.
    Stvarno, ali stvarno se nadam da će se klub očistiti od hijena, jer ovaj Tomičić je hijena, moralna ništica.
    Baš sam pod dojmom, možda nekome ovo ne smeta toliko kao meni, ali postavljam si pitanje, dal' uopće ta hijena navija za Dinamo.
  • M94
    1.4k
    Umjesto odma noga u dupe, eto ti sad materijala za blacenje.
    Sad se zapravo vidi koliko je ono "polako", "ima vremena" stav pogresan.
    Ajde sto je sebe okaljao, nego je okaljao Dinamo.
    Zasto bi ovo bila sramota za Dinamo?NitkoBitan

Da, ko sto je Mamiceva sramota samo Mamiceva, ne i Dinamova... Ne bi bas rekao.
  • Haza
    5.6k
    Primjerice, Ako teren, koji je godinama bio najbolji u državiToni90d

Bio sam na obilasku stadiona Bayerna.
    Oni mijenjaju travnjak četiri puta godišnje, stanje travnjaka me ne brine toliko, kad postane loš, kupiš novi i to je to, nisu travnjaci vječni, imaju rok trajanja.
    Iako, problem je ako to ne detektiraš na vrijeme, jer travnjak možeš mijenjati samo u specifičnim vremenskim uvjetima.
  • Dudu 9
    332

Možeš misliti koliko taj navija za Dinamo kada ga je instalirao Hanžel koji se ispisao iz Dinama čim je izgubio izbore odnosno mogućnost da ga preuzme.
    Nije Tomačić ništa manje govno od njega, a uz to je još očito i žešći debil.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Dramatizirate momci. Ajmo se pravit kao da se nije jedva cekao razlog za pedalu ovom nebitnom liku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.