• vlatkomarkovic
    1.1k

Real i Barca između ostalih funkcioniraju na taj način... Ne vidim nikakav problem u tome.... Svatko snosi odgovornost na idućim izborima. Tako funkcioniraju onak sve demokratske države ovog svijeta.

Ako takav način kluba bude onemogućen. I brdo ljudi bude vodilo klub kroz razne kontrole dobiti ćemo ovo što smo dobili ove sezone, nekakav monstrum u kojem se ne zna ko pije i ko plaća. U kojem će najviše profitirati neki slatkorijecivi prodavač magle koji peče waffle i priča više jezika. To vodi klub u propast... Nađi mi jedan jedini uspješni klub koji se vodi na ovaj način na koji je ovo zamišljeno...
  • ElDorado
    3.9k
    ajde bar 4. Jagušić i Mikić
  • Enco
    345

A to je problem tih igrača , ako misle da im je bolje s njim nego u Dinamu.
    Ugovor sa agentom nije Sveto pismo.
    Meni samo nije jasno kako ,ali kako roditelji prepuste klince takvim likovima?
  • vlatkomarkovic
    1.1k

Ak je Bari potreban Dinamo, koji je 8 levela iznad Skegre, vjeruj mi i Skegri je. On bez Dinama će ostati bez klijenata, ne znam kak on mislio vabiti klince i objašnjavati im da će biti zvijezde Celja i Rakowa...
  • Enco
    345

Ma ok špreha, ovo ono,ali svi mi znamo jako dobro tko stoji iza takvih likova.
    Bolesno mi to sve skupa, ja to ne mogu shvatiti
  • rokikaciga
    1.5k
    ne znam kak on mislio vabiti klince i objašnjavati im da će biti zvijezde Celjavlatkomarkovic

Treba tim deckima samo objasniti da najbolji trener na svijetu Riera trenira tamo i gotova prica. Ne znam kaj nije jasno?
  • vlatkomarkovic
    1.1k
    Meni samo nije jasno kako ,ali kako roditelji prepuste klince takvim likovima?Enco

A jebiga... To ti je duboka i kompleksna tema...
  • NORTE
    15.9k
    100% uz Bobana, jer ovo je bilo jako loše i opasno po klub, a njegov cilj je "Atalanta", donedavno prosječni klubić koji je postao osvajač EL i klub kojeg svi cijene zbog načina igre i uništavanja protivnika s pet komada u mreži. Sve to uz puno niži budžet od konkurencije.

Pustit ga da radi posao i vidjet rezultate tog rada. Imamo dva prijelazna roka u sezoni pa da vidimo kud to vodi.
  • vlatkomarkovic
    1.1k

Joj daj molim te, ko prvo Dinamu nisu problem zabijeni golovi nego primljeni... Ko drugo s ovolikim brojem bodova nitko ne bi smio biti prvak... Da problem je jesenski dio kada ti je pola ekipe bilo u bolnici, a igrali su ova "pojačanja". Mislim sportska politika je bila promasena i zato nismo uspjeli, da smo uspjeli to bi isto bila sreća...
  • sarenicvjetic
    103
    Ne sviđa mi se ponovni veliki ulazak bare u klub,neki dan je parkirao pred vrata kluba Ferrari da bi zatim seniori planirani trening podredili velikom talentu Vareli.
    Uzas kaj se desava.
    Vidi se da je članak Škegrin i nadam se da će mali otići nez kakav je ugovor potpisao,ovako opet ispada mali žrtva a Škegro sebe reklamira
  • Facke
    5.9k

Potpisal je jednogodisnji ugovor do 1 mjeseca 2026.
    Automatske produzenje toga ugovora ovisi o nastupima i minutaze za prvu ekipu. Dinamo je na sluzbene stranice objavil da je potpisal visegodisnji ugovor kaj nije istina. Ugovor je potpisan na godinu dana + te klauzule o nastupima i minutaze da se taj ugovor tek onda automatski produzi. Mikic trenutne ima jos ugovora pol leta. I to je to.
  • BBB Mataa998
    2.4k
    Ne sviđa mi se ponovni veliki ulazak bare u klub,neki dan je parkirao pred vrata kluba Ferrari da bi zatim seniori planirani trening podredili velikom talentu Vareli.sarenicvjetic

?
  • CISCO
    277
    Znači za sada su otišli (potvrđeno, jelte):

1. Rile,
    2. Moha,
    3. Franjić

brojimo dalje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.