• ElDorado
    3.8k
    Mi ove godine pod 4 trenera s najjacim rosterom nismo doma u HNLu odigrali dobru tekmu. To je tragedija. I nemamo odgovor zašto?!
  • recikaj86
    637
    Sta ako Slaven uzme kup, koji je naš put u europi onda?
  • Crni86
    10.6k
    kvalifikacije za kl
  • Liberopulos
    8
    Daj mi te kvalifikacije za KL. Više od tog nismo zaslužili. Očekivao sam sezonu 100+ bodova i oni mi prirede ovo.
  • Guinness
    2.8k
    TOMICA IVKOVIĆ GOVNO ČETNIČKO
  • Majki2111
    4k
    Brzinska analiza:

Tablica 1.-18. kola (Bodovi, gol razlika) Nisam uzimao međusobni omjer tu.

B GR
    1. Rijeka 36 19
    2. Hajduk 36 14
    3. Dinamo 29 11
    4. Osijek 26 5
    5. Varaždin 26 3
    6. Slaven 20 -5
    7. Loksa 19 -5
    8. Istra 19 -11
    9. Šibenik 16 -18
    10. Gorica 15 -13

18.-36.

1. Dinamo 36 17
    2. Rijeka 29 9
    3. Istra 29 8
    4. Slaven 28 2
    5. Hajduk 27 1
    6. Varaždin 23 1
    7. Gorica 22 -9
    8.Lokomotiva 20 -4
    9. Osijek 16 -11
    10. Šibenik 14 -9

Odmah se vidi gdje smo izgubili naslov. Na jesen.

Nemam sad vremena kopat po kvartalima, al na prvu imam dojam da nas je drugi kvartal ubio. Bjelica???

Možda @Krizy zna bolje...

Ma da evo na brzinu. Prvi kvartal: 6-1-2= 19 bodova. Drugi kvartal: 2-4-3=10 bodova.

Kobno je za nas bilo razdoblje kraja studenog i prosinca. Rimiji protiv Gorice, Belupa, i Rijeke doma. Poraz Protiv Hajduk tamo. Morao si nešto dobit pošto te natamburao Osijek na Maksu 2-4. Tu je prvenstvo izguubljeno.
  • Paggini
    50.4k
    Iz ove HNL sezone, za 20 godina kad me pitaju, pamtit ću samo osjećaje sramote, muke i nemoći, neću se sjećati pojedinačnih rezultata, protiv koga smo se sramotili, kako je završilo, ali taj osjećaj mi je sukus cijele sezone, neki melanž blata, mulja, šamara i tupila.

Osim jedne utakmice - pobjede na Poljudu. Ta utakmica, ne samo da je rezultatski bila bitna, izbacivši tovare iz igre, bacajući pola hrvatske na normabele, bila je bitna jer je jedina utakmica ove sezone gdje smo zadržali ponos i dostojanstvo vrijedno kluba kao što je Dinamo, i tu utakmicu ću pamtiti iz ove sezone.

Sramotna sezona za sve aktere, hvala Bogu dragome pa je kraj, sad može početi stresni dio - transfer rok i aktivirani @Orc123
  • rioda
    8.5k

Ali, ali, ali, Rijeka je zasluženo osvojila naslov!!!
  • Mali dioničar
    17.3k

Pa zasluženo je.

Rukavina i Menalo uzeli naslov, a Galešić se malo zajebo.
  • Ludovic IX
    8.5k
    po tebi i nekima ovdje, treba razjebati upravu tj smijeniti zajeca koji je sad postao ono što je trebao odnosno samo predsjednik na papiru i ići na nove izbore?? I riskirati sa nekim novim likovima?

Ako ne on, tko onda? Manenica? Bio je glavni do nedavno?

Nakupine igrača kako ih neki ovdje zovu je lani bila momčad kad je trebalo. Jako malo igrača se promijenilo od lani. Zašto nisu sad bilo , ima puno razloga.

Budžet je bitan u ovoj priči samo zbog placa igrača i ničega drugog. Rijeka uzima otpatke, riskira s njima i sad im se isplatilo iz razloga što smo mi sjebali. Ono su na razini ko lani tj ispod sa brojem bodova.

A budžet nije došao s neba. Tu je jer su i isti ovi igrači zaradili 40 miliona od Europe npr.

Jel xoxha kriv što ima vjerojatno plaću ko fruk u rijeci. Sto galesic ima sad tri puta više neg u rijeci. Imamo neku razinu i vrijednost i igrači i dolaze nama jer i možemo dat više ali taj isti galesic je kod nas iskreno, prosječan stopwr kojeg je ovdje htjelo 75% foruma.

Kladim se u sto god da bi i fruk bio rotwcijski igrac kod nas da je došao prije godinu i pol kod nas npr. Sad nebi jer bi ga platili ko suho zlato pa bi igrao i onda bi ga pljuvali kad bi isporucio 30% brojki kakve sad isporučuje.
  • DiddyGuela
    3.5k
    Jel xoxha kriv što ima vjerojatnoLudovic IX

Mislis Koksa?
  • ElDorado
    3.8k
    Hoksa je prvi na prodaju
  • jp23
    3.2k
    Ova sezona je bila čisti ringišpil, što bi Englezi rekli, "proper rollercoaster of emotions". Bilo je tu puno grešaka, nelogičnih poteza, užasnih odluka, nažalost na trenutke i takozvane bolikurčine ili samo nedostatak želje, solidan broj ozljeda te u konačnici i nešto manjka sreće. Ovo zadnje spominjem jer iskreno, ne znam kako drugačije objasniti 25 puta pogođene stative i vratnice, jer to nisam vidio, pa čak ni u crossbar challenge videima na youtubeu, a istih sam se nagledao, i previše.

Čeka nas puno posla pred iduću sezonu. Svaki dio kluba, tj svaki sektor, segment, odjel, kako god, mora iz ove sezone izvući što je bilo ispravno, a što neispravno (na njihovom dijelu), naučiti iz tih grešaka i napraviti sve što je u njihovoj moći da se takve greške ne ponove. A nažalost, bilo je grešaka u svakom od segmenata kluba.

Ponajviše grešaka je bilo u najvažnijem segmentu, onom sportskom. Ova sezona nam je pokazala da je potrebna velika rekonstrukcija ekipe, ima tu poveći broj igrača čiji su ugovori čisti financijski teret bez ikakvog doprinosa na najvažnijem dijelu - na terenu. Iskreno, treba nam sigurno 7-10 novih igrača, ako ne i više. Neke za prvi sastav, neke za zamjene. Treba nam svježe krvi, jer je vidljivo zasićenje.

Kako kasnimo sa svim time, ovo ljeto će morati biti puno drastičnih promjena
  • Infinity
    18.4k
    Treba razjebati sve sto ne valja, a s obzirom da nismo prvaci ne valja mnogo toga.

Kladim se u sto god da bi i fruk bio rotwcijski igrac kod nas da je došao prije godinu i pol kod nas npr. Sad nebi jer bi ga platili ko suho zlato pa bi igrao i onda bi ga pljuvali kad bi isporucio 30% brojki kakve sad isporučuje.Ludovic IX

Nije neka teska oklada. Rijeka ima mnogo igraca koji u Dinamu ne bi bili rotacija, a tamo su glavni. I to nije prvi put da s takvima uzmu titulu. Dinamo je jednostavno vise od Menala, Jankovica, Copa, Fruka itd.

Ovi nasi buduci bivsi igraci mozda nisu ni za Rijeku, a igraci vrijedni dresa Dinama bi ih ostavili u prasini.
  • Ludovic IX
    8.5k
    ako bi ti riskirao sa povratkom nekog mamicevog isprdka koji bi na valu ofe histerije osvojio izbore i onda da se vratimo opet na to da klub bude prvak sa 20 bodova prednosti ali da bude kanta za napuhavanja u Europi,ja ne želim to. Po tebi ispada da se ne smije pogriješiti. Ako pogriješio, odmah razjebat treba. Kojim ti ljudima u klubu ne vjeruješ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.