• Dudu9
    1.4k
    Dinamo na plaće igrača troši 20mil a proračun kluba 70mil,
    s druge strane Rijeka troši na plaće igrača 5mil, a proračun 15mil
    Kako je moguće da nas neko ko troši 4 puta manje, nemaju novaca stalno prodaju pola momčadi,izdominira na terenu kao da smo amateri
    za ovo neko u dinamu mora odgovarati, Marić je odletio ali nije sam u sportskom sektoru i nije se sam postavio!
  • DiddyGuela
    2.9k

Tocno.

I ovo pitanje treba postaviti svaki dan 10x
    Nije problem izgubiti naslov. Ali izgubiti naslov dok trosis 4x vise od konkurenta zapravo ogoljuje svu trulez i nesposobnost na svim razinama kluba.
  • Noel
    8.7k
    Užasnut sam. Ali ne ovom utakmicom. Izgledali smo solidno do gola. Onda i Kanginog crvenog, onda raspad redova poraz sve jasno. Užasnut sam cijelom ovom sezonom. Toliko ne jasnih odluka u klubu. Od svih ne jasnih odluka držim da je najveća pogreška ostanak Sergeja Jakirovića i onaj koji je donio odluku za ulazak sa njim u novu sezonu. Nakon sezone u kojoj smo se mučili sa njim na kraju nas je doveo do duple krune i za to mu svaka čast i hvala . Sve ovo kako nam momčad fizički i mentalno izgleda je odraz njegovog rada na ljetnim pripremama za sezonu. Dva trenera Bjelica i Cannavaro su došli i nisu uspjeli promjenit ništa na terenu. Izgledamo izgubljeno psihički ,ozljede se redaju jedna za drugom na terenu izgledamo bez snage i iscrpljeni. Pripreme za sezonu su bile totalni promašaj to pokazuju brojne ozljede i načeti igrači. Žao mi je Bjelice i Cannavara jer su u ruke dobili ranjenu i ispuhanu momčad u ruke.

Ne sumnjam u poštene namjere jer i dalje držim da su u klubu ljudi koji su sposobni i pošteni. Ali ovako se ne smije rasipat ugled kluba. Nije sramota izgubit. Nije sramota ne bit prvak. Ali je sramota da prvak Hrvatske bude netko ko ima najviše od najmanje bodova u povijesti HNLa. To će ove godine bit prvak Hrvatske ko god bio. Najgori u povijesti bodovno. Čak i da Dinamo na kraju bude prvak treba bit iskren i reć nismo ispunili očekivanja ovo je bila jako loša sezona.
    Ovo nije samo poraz Dinama nego cijelog našeg nogometa. Ali prvenstveno Dinama. U sezoni kad smo imali osigurano već na kraju sezone europsku jesen i dio budžeta kad smo imali demokratsko vodstvo pune tribine i sinergiju sa navijačima ovo je poraz. Ova sezona je veliki poraz za sve prave i poštene navijače Dinama kako god ona završila pa i duplom krunom. Nadam se da ćemo makar iz ove sezone naučit nešto iz svojih grešaka. I oni gore u upravi i mi na tribinama.
  • Hercegovacnkdz
    31
    Je li predstojnik ureda prdsjednika zadovoljan i ostali borci za slobodu dinama??? Jesu se za ovo borili, za slobodan pad dinama???:rage:
  • rioda
    7k

Da!!! Zadovoljni su!!!:rage:
  • NitkoBitan
    23.1k
    Eto propo Dinamo ko zeton :sweat:
  • Enco
    66

Hitno treba dovesti tri nova kvalitetna čovjeka u sportski sektor:
    -SD
    -šef skauta
    -šef škole
    Sa zadatkom da u mjesec dana poslože svaki svoj resor.

Odmah bez odgađanja otjerati sve bliske prošloj vlasti
    i bliske raznim interesnim skupinama.
  • cibona
    4.6k
    U takvom sam raspadu trenutno da ne mogu niti konstruktivnu kritiku napisati bez da budem trajno izbačen sa ovog foruma. Neka vas sve bude sram, od igrača, trenera, sportskog sektora, izvršnog odbora, uprave pa na dalje. Ovo nije Dinamo. Fuj. Toliko od mene dok ne dođem k sebi.
  • Orc123
    10.7k
    Najveci poraz je danas da su mnogi cekali jedan takav posrtaj, negdje iz rupe izvirili i sad na sluzbenoj stranici naricanje i zalovanje za vremenima s Mamicem na celu i zazivanje povratka istoga....to je najveci poraz svega! i onih 800ljudi koji to lajka.....zalosno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.