• TV Serviser
    166
    Ajmo Lokosi jos jedan morate zabit!
  • austrijanac
    5.4k
    Poučen kladioničarskim iskustvom talijanskih parova, znam da rani termin nedjeljom nikad ne igraš na favorite jer uvijek kiksaju :cool:
  • ibro1986
    314
    Kako jos uvjek Mudraziju nismo kupili?
  • ElDorado
    1.6k
    Di je nestao Živković?! Jel tak dugo ozljedjen?
  • sebenico
    1.2k
    Igra rukom je čista, tu nema govora. Ali ovdje nema osnova za poništiti penal. Prpić je loptu imao pod kontrolom i tu akcija Lokosa staje i sve što se događa nakon toga je druga akcija, a onda se VAR ne smije uključiti.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Ne znam ima li smisla ocekivat sta od 37godisnjeg Sigalija?
  • Droljo
    11.8k
    Kako jos uvjek Mudraziju nismo kupili?ibro1986

Treba vidjeti tko je jučer zabio rijeci pa i njega kupit.
  • Carrasco
    4.8k
    sam u 5 metara, imao je cijelu vječnost da izbaci loptu u tri pm
  • Paggini
    36.4k
    Šta imamo za prigovoriti sucima ovdje?

Faul Kalika nad Kolingerom je bio, ali malo ga je dotaknuo, Kolinger ne zna dobro trčati pa je svojom krivicom pao

Termin u 13h je prerano za tovarske besposličare, namjerno napravljeno znajući tu činjenicu da se kiksa

Mudražija namjerno dobro igra protiv hajduka

Prpić je pred prodajom, zašto ga Kolarić nije zaštitio od one greške???

Samo slijepi ne vide šta nam radu
  • brile86
    153
    3 zamjene na poluvremenu. Bome se ide na sve ili ništa.
  • sebenico
    1.2k

Točno. Primio loptu na prsa i pokušao izbiti, a oko njega nitko u radijusu 5 metara. Da se razumijemo, poništenje penala je pravedno sa strane da se nije ni trebalo dogoditi da je Kolarić to vidio na terenu i dosudio, ali ako se to nije dogodilo, onda je ovo grubo kršenje VAR protokola.
  • FrenchMontana
    837
    Izvadio dragulja Prpica hahahah
  • jedan u nizu
    11.3k
    onda je ovo grubo kršenje VAR protokola.sebenico

ja bi rade grubo krsenje var protokola ako se tako dosusi ocigledna ruka, kao u ovom slucaju.

Bolje i to nego kada se ne upali var ili neka krucijalna pogreska jer eto. tako ne nalaze protokol i var se ne pali u tim situacijama
  • Jurki
    15k
    Izvadio dragulja Prpica hahahahFrenchMontana

Čovjek lovi avion za Hamburg.. aj nemoj zajebavat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.