• Keyser Soze
    11.1k
    Sreću treba izazvati, mi to ne radimo i zato smo tu di jesmo.
  • dzg7
    320
    Kaj livaja za ovo nije dobio žuti ? :lol:
  • Filip 91
    1k
    Livaja ne dobija žuti za naknadno potezanje za dres
  • Crni86
    6.4k
    Zalizani strga dres devetku i devetak dobi zuti :rofl:
  • Peškaman
    5.4k
    Krompiri, mrkve, patlidzani od golova,koga briga.
    Ljudi su u prvom poluvremenu na domaćem terenu dali 2 gola, naši su uspjeli na domaćem terenu protiv Rijeke uputiti jedan udarac u okvir vrata.
    Šibenik je jučer dao Istri u gostima tri gola,mi na muke dva.
  • Doktor Kunić
    4.1k
    Livaja je poslodavac sudcima u hrvatskoj
  • Jay
    138
    Klosar jos uvijek ne smije dobit zuti

Od koga smo mi u 4 utakmice jedva skupili 2 boda, Kriste Isuse
  • Efes Pilsen
    9k
    Koliko to kola ovaj levat vuce 2 zuta? Zasticena vrsta.p
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    polako ,doći će i to na red. Sa ovim sd i prijelaznim rokom pred nama , više ništa nije sigurno
  • OsamŠest
    3.7k
    Ak odradimo rok kak treba, otpuhat ćemo ove jadnike na proljeće.. E Mariću, Mariću..
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Trener se dokazuje kada od igrača koje ima uspije napraviti momčad...a ne da ti uvijek "fale još 2 igrača"

Iskoristi prednosti svakoga, zamaskiraj im mane, diši kao ekipa...a ne tvrdoglavo provoditi neke svoje ideje koje ne odgovaraju profilu igrača koje šalješ na teren.
  • don
    8.2k
    hajduk dobija utakmice na želju i htjenje. Naši igračići su željni utorkom i srijedom.
  • Time
    926
    Od 3 ekipe u borbi za naslov mi smo miljama najpickastija ekipa,kad nas se kapiten izvinjava gatusu itd itd,trener kuka,igraci bez volje i motivacije, predsjednik koliko mi se cini nesto kao biden u americi,motivacijski trener trenerov sin(uhljeb),sve se vise gubi sklad nas i igraca,za Bozic nam Grinch treba ukrasti picketluk,kukanje,a Mali Isus donijeti nas gard pobjednika i hrabrost....
  • ElDorado
    715
    I ova tekma pokazuje da su te silne rasprave o nasim pojedinim igracima pomalo besmislene. Gatuzo je od panjina sastavio momcad koja čak sad i na nesto liči tak da je nase ocekivanje da ce se u proljece raspast pomalo apsurdno. Rijeka krasno igra prvih 20 min, vise dubinskih lopti neg mi u 5 tekmi. Kako njihova krila dobivaju loptu u prostor. I to je da u obe momcadi vidis neku ideju, organizaciju igre i sustav. Iako je kvaliteta igraca zapravo skromna.
    Kod nas ne vidiš ništa samo beskonacna prepucavanja da li je pojedini igrac za Dinamo ili nije.
  • Omake
    4k
    Ova sezona je naš Rocky 3
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.