• Dani Olmić
    497
    mogao bi jos dosta napisat, al onda bi stalno ja pisao, nije ni u tome fora
  • ElDorado
    378
    Fakat kad neko napravi neki dobar potez odmah se Dinamo zajebao. Soldi je prosjecan igrac. Kod nas ne bi uopce igrao. Osijek je ipak doveo na kraju Dantasa, Jakupovica i Hernanija. Oni im rade veliku razliku
  • vjeko1701
    9.5k
    al onda bi stalno ja pisaoDani Olmić

Za razliku od sada?
  • Jos-Optimus
    2.9k
    to što smo loše kupovali, ne znači da su ovi dobri, to nije naša razina
  • Mihaljević
    10.3k
    31447783.jpg
    Recite šta god hoćete, napravio je ozbiljan posao na ljeto za klub kao što je Osijek, dok se nisu uigrali i oporavili od odlaska Miereza rezultati su bili loši, a nama novi pokazatelj kako su naši mladi igrači bolji od stranih polovnjaka sa karijerom u padu.
    11c86e36a7010e82d138.jpeg
    1611310325-dinamo-prodao-igraca-jednom-od-glavnih-rivala-u-borbi-za-titulu.jpg
    43877.jpg
  • don
    7.4k
    osijek ima kroničnih problema sa predajom lopte, svaka druga je u hajdukovim nogama.. to će ih koštat rezultata
  • Dzoni
    780

Igrači Osijeka će sad odigrat vrhunski, a već iduće kolo ili 2 ih nigdje neće biti. Ako mogu igrati 6, 7 u komadu ovakvih, onda je propust što ih nismo doveli
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Jurišić je igrač za Dinamo i tu već postoje neki razgovori i ispipavanje terena.
    Soldo i Jelenić nisu za Dinamo,ok možda Soldo ko zamjenska 6 za Mišketa i ništa više
  • NitkoBitan
    19.2k
    Jurišić je igrač za DinamoMaxova dijagonala

Vec sam ovu tekmu uocio dosta nedostataka, ali svakako je upgrade u odnosu na Ogiwaru.
  • Sven
    17
    Soldo nam ne bi bio u prvih 5 opcija u vezi, Jelenic 3. ili 4. stoper, a Jurisic prvi bek jer drugog ozbiljnog nemamo. Svakako ni on nije kvaliteta za ligu prvaka
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Samo čekam da nam u kupu zabije igrač nekog žnj niželigaša, ekipa mu nađe podatak da je nekoć bio u Dinamu i krenu odmah naricati "čestitke uprava na neprepoznavanju ovakvog igrača". Sigurno su takvi komentatori detaljno pratili Jelinića ili Soldu lani u Varaždinu i Gorici... Mislim svaka čast ako netko je, ali ja se ne sjećam njihovog spominjanja lani na forumu kako bi nam dobro došli.
  • ElDorado
    378
    Boto je tek na kraju doveo tri prava igraca a prije toga par balvana
  • Jurki
    12.7k
    Svakako ni on nije kvaliteta za ligu prvakaSven

To bi imalo smisla kad bi imali kvalitetnog beka na razini hnla.. al nemamo ni to.
    Jelenica nebi u Dinamu nikako, Soldo je stvarno bil rupa u Gorici,
    Jurisic isto tak nije najsretnije rjesenje.. ali je za Ogija space shuttle
  • Krulek
    553

U zadnjih 8 kola 6 pobjeda, jedan neriješen rezultat, jedan poraz i trenutno vode. Ne želim uspoređivati, ali koliki je naš score sa " elitnim " igračima, sa visokim dobnim prosjekom i sa nezalaganjem koje smo jučer vidjeli. To je trenutna realnost bez obzira na LP.
  • ZrnTSCHeZ
    371
    Nakon završetka prelaznog roka i kompletiranja ekipe Osijek ima samo poraz kod Istre i remi kod Rečana, sve ostalo pobjede: 19 od 24 moguća boda + ovo danas kaj još bude (edit: 20/27).

Samo na početku sezone dok su bila previranja oko Miereza i prilagođavanje po njegovom odlasku, nekompletan kadar i Čavlina na golu su bili u bunaru...nakon toga prema prikazanome, Boto i Copitelli su napravili extra posel

Mi u tom razdoblju imamo: 12/27 (!!!!)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.