• BBBaranja
    4.9k
    Cisti zuti karton Raketi maloprije koji naravno nije dobio..
  • Jurki
    26.8k
    Ne znam jel navijat za šarane ili neriješeno hehehereziser

Tablica kaze da bolje navijati za šarane. -3 je bolje nego -4 svakako.
    Sramota je kakav mi nogomet igramo i kaj moramo cekati pomoc Osijeka, Varazdina itd.
    Kad u 10 utakmica od mogucih 30 uzmes 12 onda je sve jasno kak smo losi i u kakvom smo kurcu.
  • don
    20.6k
    ja taman krenuo pisat kako neki igrači žive od nogometa poput Omerovića... svaka lopta se odbija od njega, da ne spominjem poklanjanje lopte kod gola
  • Kepec
    10.1k
    Rakitić nagazi igrača Osijeka i dve sekunde nakon tog padne, Čulina svira faul za Hajduk. Respekt
  • reziser
    8.2k
    ggledajuci jucer tekmu na stadinu i ovu na telki...mi kao da smo mrtvi, ispuhani...

i dalje sam siguran da je sve na nama i da cemo biti prvaci...
  • reziser
    8.2k
    Kaliku visi crveni...bar se nadam
  • Crni86
    22.7k
    Kalik treci zuti. Kako ovo nije faul?
  • Dani Olmić
    2.2k
    mozda sam lud ali vec vjerujem da bi ispadanjem iz LP vidli razliku pristupa, igre pa i rezultata
  • vjeko1701
    26.6k
    To je plus za njih...
  • Droljo
    29.9k

Nisam vidio prvi gol. Prije 20 min se uključio. To je odigrao strašno. Ide
    Edit: kurac od igrača
  • Mentalni Gimnastičar
    1.5k
    Kad vidim kako ovi trče čini mi se kao da naši igraju s upalom pluća
  • MarK
    1.5k
    Eh gdje bi nam bio kraj da trčimo kao Osječani.
  • T90d
    3.1k
    Da mi udaramo ovako svaku utakmicu, nebi ispod dva crvena kartona prošli. Tuga sa juga ima dozvolu za sve, gaženje, udaranje, body check, prigovaranje, ...
  • Peškaman
    9.4k
    Naši su jučer izgledali za dvije razine sporiji nego Osijek danas.
    Dantas ekstra, ako je kakvim slučajem moguće dovest ga na ljeto jer bi bio besplatan,bilo bi top.
  • Jaro
    12.3k
    Da mi udaramo ovako svaku utakmicuToni90d

Mozda da jednu probamo... Bolje nego ovo beskrvno pracenje protivnika pogledom...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.