• badjibadara
    3.7k
    Ali mene samo zanima kako se nije provukla situacija faula koji je prethodio golu tovara.Georg Koch

Prebrzo se osovio na noge igrač Istre da bi bio prekršaj.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Sad kad je skomina potvrdio da je hajduk ostecen a da istra nije ostecena znaci da je on relevantan ili je jos pod ugovorom s agregatom i korporacijom? Pitam za prijatelja tovarabbb medimurje

Može na more.
  • serbus
    4.3k
    Izgleda da je Lisica u Hajduku na zimu ipak je napravio sve da im prijateljski klub dobije penal ali nije išlo...
  • Iskrenjak
    158

Mene jos uvijek zanima di je ta "šesta" kamera.
    To je vjerojatno ona ista koja je snimala tunel i napadnutu kuharicu.

Sve, ali baš sve snimke koje su izasle, pokazuju da ima kontakta po nozi, pa i ona koja je usporena sto puta u sudačkoj analizi.
  • badjibadara
    3.7k
    Mene jos uvijek zanima di je ta "šesta" kamera.Iskrenjak

Prebacuju sa VHS-a u digitaliju pa im progutalo traku. Bude do Uskrsa.

Brijem da su ga namjerno zeznuli :lol: Mogao je komotno ispred Suška ili Kovačića.
  • superhik
    11.2k
    Šesta kamera je zapravo šesto čulo
  • deda
    34.1k
    Moram priznati da sam nakon odgledanih snimki donio zaključak da se ne radi o penalu za Istru jer se vidi da Lawal proklizuje desetinku prije nego bi eventualno došlo do kontakta nogu.
  • Noel
    7k

Isti zaključak.. Kontakta je bilo ali uzrok pada je klizanje Lawala..
  • Carrasco
    4.3k
    Zbog čega nije analiziran potencijalni drugi žuti nakon lakta u glavu Baturine,a zašto ie analiziran prekršaj Torrentea protiv Istre za potencijalni prvi žuti karton?
  • Droljo
    8.9k

Kontra nas bi to sudili 100 od 100 puta u LP.
  • Noel
    7k

Dobro da to je istina..
  • reziser
    6.9k
    ako je Skomina to rekao, moramo smatrati relevantnim. Rekao je penal za Hajduk, za Istru ne. Iako je po meni evidentniji penal za istru nego za Hajduk, ali jbg, tako je kako je. Bitno da nam oni nisu opet pobjegli.
    Sami smo si krivi što se nismo priblizili. Nemozemo nista reci na nezalaganje, na trku. Imali smo sve u svojim nogama, ali je realizacija stekala. Obrana nam suplja, golove primamo prelako.

I dalje uopce ne sumnjam da cemo biti prvaci, niti najmanje.
    Tovarsko kmecanje ce biti sve jace jer ocito su u krizi igre i rezultata pa sad prebacujemo lopticu na suce.
    Gatuso je lik koji odlicno odgovara juznjackom mentalitetu. Cisti cirkusant, manipulator i populist....
  • NVKOD
    1.5k
    Evo ponovno se aktualizirala priča o suđenju s tim da se najviše spominje penal za Hajduk nakon potezanja Lisice. Nije prošlo 24 sata otkad sam napisao da su hrvatski suci antitalenti, što su još jednom pokazali u nedjelju, ali ovdje nije riječ o njima.

Ponovno se stvara narativ da je Hajduk najoštećeniji klub u ligi, neovisno je li istina ili su sve same izmišljotine. Svi mediji dodatno stavljaju ulje na vatru s malim milijunom članaka koji spominju "oštećen" ili se stavljaju razne ankete. Što bi Slaven trebao reći na to? Aha da, njih nitko ne čita pa nije bitno što su ih zakinuli za tko zna koliko golova i bodova.

"Tisuću puta ponovljena laž postaje istina", pričao je onda Goebbles. Bombardirani smo sa svih strana s takvim člancima čime se ponovno stvara slika u javnosti: "Pa čekaj, Hajduka uvijek zakinu suci! Mamić, HNS plaćaju suce samo da Hajduk ne bude prvak!"

OK, može se nekad dogoditi da je Hajduk zakinut, ali baš svaki put? Tako je najlakše skrenuti pažnju s loše igre na nešto drugo. Loša igra = suci su krivi. Treba se samo sjetiti da im je smetalo to što lopte nisu dovoljno napumpane, pa zar su Varaždinci igrali s napumpanom, a onda kada bi Hajduk došao u posjed, daljinskim su ispumpali lopte?

Da ne pričamo o skandaloznoj izjavi Gattusa: "Nogomet je spektakl, ovo su odluke protiv nogometa i 25.000 naših navijača. Hajduk kao veliki klub zaslužuje poštovanje. Kada se dođe na ovaj stadion, suci to moraju poštovati". O čemu mi ovdje pričamo? Zbog toga što je došlo toliko ljudi na stadion, da automatski moraju suci suditi sve u korist jednog kluba? To je isto kao kad sudac dođe recimo na Etihad, vidi tamo 60 000 ljudi i odmah si pomisli: "Moram obavezno suditi za City!"

Suđenje derbija mora odraditi strani sudac koji se ne zamara rivalitetom, "najluđom" atmosferom na svijetu te koji će davati žuti neovisno jesi li Petković ili Livaja, već samo broj na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.