• marcio amoroso
    37.5k
    Komnen je dobar dečko, ali nema kvalitetu za Dinamo. Dinamo sa ovim budžetom treba ciljati na puno puno bolje igrače od njega. Uvijek ću radije vidjeti Pjacu gore ako smo već u deficitu sa napadačima nego Komnena.
  • Dzgšb
    1.1k
    Dal' vi mislite da bi mogao Dinamo dovesti Ramona Miereza ?

Koliko vidim na rezultatima ima ugovor do kraja ove sezone,a i ako nema ,sigurno je s generalom imao dobar odnos u Osijeku on ga je i doveo.
    To bi bilo najbolje rješenje imati 3 vrhunska napadača , sva 3 bi gorila od želje biti prvi napadač.
    Zamislite koji bi pritisak na gostujuću obranu radili duo Mierez-Kulenović :fire:
  • vjeko1701
    9.4k
    Jel nema on kod njih veću plaću nego Petko i Kule kod nas zajedno?
  • Dzgšb
    1.1k

Pa imaju mnogi igrači tamo puno veću plaću ,al se ipak vrate za pristojnu plaću u Europu.
    Ipak poslije svakog gola ne pokazuje majicu sto ispod dresa nosi , možda mu nije tamo baš idealno ,nije sve u lovi.
  • jedan u nizu
    9.2k
    To bi bilo najbolje rješenje imati 3 vrhunska napadača , sva 3 bi gorila od želje biti prvi napadač.Dzgšb

Za klub da, za igrace ne.
    Da se pravilno rasporedi, igrao bi svaku trecu tekmu. Da li bi jedan takav napadac htio takav tempo?
    Ili ako je netko drugi u formi, onda nebi ni toliko igrao.
    Nitko od njih nebi bio zadovoljan sa takvom minutazom i cekanjem prilike (eventualno Kule)

To jedino kada bi igrali sa dva napadaca, a meni je to jako primamljivo, i sa kombinacijom Petko - Kule ili Petko - Mierez..
  • Dzgšb
    1.1k

To i je najvažnije da bi za klub bilo extra , jer imamo dovoljno utakmica da za svu trojicu ,ima mjesta ,pogotovo kod ovakvog trenera koji zahtjeva puno trke.
    Pogotovo bi puno lakše mogli igrat formaciju s dva napadača.
  • jedan u nizu
    9.2k

da, u teoriji, ili u utopiji nekoj.

Zamisli da imas 3 nezadovoljna napadaca. Nebi gola zabili 3 mjeseca sva trojica valjda.
    Za svlacioncu je dovoljan jedan nezadovoljan da ju razjebem a di tek trojica koji se bore za jednu poziciju.
  • Blueshadow86
    1.9k
    Naravno da nam treba napadač kvalitetniji od Komnena. Nisam siguran kolika je ambicija u klubu za trećim napadačem, jesu li zadovoljni s ove dvije klasične špice (Bruno i Kule), hoće li se uopće gledati još neki napadač...Andrić mi je prošao kroz glavu kao treća špica pod uvjetom da ima plaću kao u Rijeci, a to je ne više od 200 tisuća godišnje.
    Svakako želim još jednog dobrog i pravog napadača.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Po meni bi treći napadač trebao biti netko tko se ne bi bunio što je treći u hijerarhiji,a da je dovoljno dobar za rješavanje tzv. malih utakmica protiv slabijih ekipa hnl-a i onih u kupu. Sad, pitanje je koji igrač bi prihvatio takvu rolu treće opcije. Mislim da bi prije neki iskusni igrač prihvatio takvu ulogu nego neki mladi talent koji je željan igre (logično), ali tko zna.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Obzirom da smo prodali Brodića jer tražimo mlađeg trećeg napadača, sumnjam da bi nam Andrić bio u bilo kakvim planovima.
  • ZrnTSCHeZ
    329
    igrački bi za HNL Nestorovski bil odličan...skup nije sigurno, al ne znam kakav je u glavi oko toga da bude treći i pitanje kak je sa zdravljem/izrabaunošću u tim godinama
  • Brusa
    1.7k
    Brodić je bio jako dobar za 3. napadača. Kad smo ga prodali, nije mi teško palo, jer ono jbg 3. napadač odlazi i očekivao sam da će dovesti nekoga umjesto njega. Al sad bi nam dobro došao.
  • DrawTube
    5.4k
    Rijeka je igrački prevara od kluba i nije mi jasno kako pola hrv nogometne javnosti svake godine iznova govori kako imaju španere te mix mladosti i iskustva , a svake godine kad dođe netko od povratnika poput Andrića, Halilovića, Marića ili Pjace govori se kako će bit opasni a na kraju se nitko od tih igrača ne uspije previše nametnuti u HNLu, a kamoli Europi

Žešće precijenjen klub koji će ovim putem još minimalno 5 godina klečati iza imena Dinamo, a vjerojatno i ovih dolje. Jedino im priznajem da dobro trguju jer za ove prevare od igrača koje imaju uspijevaju dobiti po 3-4+ milijuna
  • Dzgšb
    1.1k

Kako bi s Nenom bili nezadovoljni pa nije njima 20 godina ,svi bi mogli igrati i bili puno rasterećeniji da se netko ozljedi.
    General ih zna svu trojicu vrlo dobro , svoj trojici je on bio trener kad su došli u klub, znači uz njegov blagoslov, tako da kad bi poželjeli Ramona ,Neno bi iskomunicirao s njim i objasnio kako ga vidi , i Kuleru i Petku bi pojasnio zadatke, sumnjam da bi bilo baš nezadovoljni.
  • vjeko1701
    9.4k
    Oni realno imaju debelo 4. budžet lige. Postotno su više udaljeni od Osijeka i Hajduka nego taj duo od nas. Sa takvim budžetom skoro svake sezone ostave barem jedan od ta dva kluba iza sebe a ponekad i oba. U Europi imaju bolje rezultate od oba.

Nisu neka fantazija al su definitivno drugi klub HNL-a u zadnjih 13 godina, doma i u europi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.