• don
    15.2k
    želim da se svaku utakmicu osramote i izgube a želim i da uđu u skupinu. Čisto da riješimo hnl u 1. mjesecu
  • NitkoBitan
    30.3k
    želim da se svaku utakmicu osramote i izgube a želim i da uđu u skupinu. Čisto da riješimo hnl u 1. mjesecudon

Za njih je dugorocno dobro igranje europskih natjecanja. Zelim im sve najgore.
  • don
    15.2k
    u kontinuitetu da. A igranje jedne sezone u miki maus natjecanju ne bi bilo od neke pomoći u usporedbi da sa titulom u hnlu idu u kvalifikacije za LP (karikiram), gdje bi sigurno doveli par pojačanja.
  • vjeko1701
    17.5k
    Neka svima nasim konkurentima grupe ove godine. Ajmo teoretski da to postane standard i da svi oni dobe sigurnih 5-6M godisnje od Europe. Sa konstantna 4 kluba u grupi bi se valjda doteglili i do toga da prvak ide direkt u playoff ili grupe. Kolko bi nama to svake godine znacilo? Ili imati mjesto u LP cak i ako kihnemo neku sezonu pa budemo drugi.
  • Jurki
    18.8k
    s time da bi se sramotili i u Europi i u Hnlu.
    Postali bi jos veca sprdacina cijele drzave.
    Imas "trenercinu" na klupi.. "velike igrace" Perisica i Raketu.. a trpaju ih gdje god da se pojave.
  • dzis
    1.2k
    Najvise me danas zanima vidjeti taj novi “goropadni” Osijek
  • Zagi
    11.2k
    u kontinuitetu da. A igranje jedne sezone u miki maus natjecanjudon

Kontinuitet počinje prvom sezonom.
    Nemojte se zajebavati. Neka njih na podu.
  • Neron53
    1.9k

Dugorocno samo nama odgovara da svi oni ulaze i u EL i KL...dok god smo mi prvi u HNL-u.
    Svakogodisnji njihov boravak u grupnim fazama nama garantira prva mjesta , direktni ulazak u LP i stvranje sto veceg financijskog jaza izmedju nas i njih te produzivanje nase svakojake dominacije.
  • Simpatizer
    641
    Rijeka i Osijek u europu, hajduk ispada u prvom kolu, deal?
  • Neron53
    1.9k
    Ma neka oni svi prodju svoja pretkola...... jer ne zaboravite, to znaci da ce oni narednih 20 i par dana odigrati vise negi duplo vise tekmi nego mi : 7 naprema nase 3. Tu se vec moze i mora dogoditi njima koji kiks.
  • Dinamosaur
    2.4k
    Gledam samo kroz plave naocale. Nek Osijek projde Levadiu jer ce u tom slucaju igrat novo kolo konf. lige vec 8.8. i onda im mi dolazimo 11.8. U tom slucaju su nam puno vece sanse da ih odma maznemo u Osijeku
  • DrawTube
    7k
    onda ide kuknjava kak ne mogu i kako bi htjeli odgodit, srali su protiv odgađanja utakmica a najviše je njima pomagalo.

Ne mogu oni 1 tjedan igrati ritam tjedan - vikend, kamoli mjesec dana
  • Bosskovitz
    18.5k
    Jel ima odgađanja ove sezone zbog Europe ili je to ukinuto? Znam da se pričalo o tome, ali ne sjećam se odluke.
  • Dzoni
    1.8k
    Trebalo bi biti ukinuto, zato se i pomaknuo pocetak HNL-a na 2.8.
  • NB86
    17k

Ukinute odgode
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention