• Jay
    1.6k
    Nema razloga za brigu oko Garcie, euforija se mora ponovno umjetno stvorit jer sad ce novi dres i godisnje, nove price i obecanja o dominaciji. Treba napunit blagajnu do prvog pretkola
  • KtcGoat
    633
    Lucic bio na transplataciji kose, njegovu frizuru cemo vjecno pamtit
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Istrijani otvorili temu za novu sezonu na Sportnetu. Pogledao prvih par komentara... Ovoliko bijesa kod njih nikad nisam vidio ni u kontekstu Rijeke ni Dinama. Garciji sretno na prvom gostovanju na Drosini, bit će veselo. :eyes:
  • miro
    6.5k
    Garcia je odličan trener. Najbolji kojeg si tovarija može zamislit.
  • BBBaranja
    3.5k

Kao trener za hnl je okej,ali kao covjek je izgleda 0.
    Drugi put je izigrao Istrijane :grin:
  • Paggini
    51k
    Garcia nije dobar trener, a Hajdug će to konačno ogoliti za sva vremena.
  • ElDorado
    3.9k
    Pitali na Tribini tko je najveci hrvatski klub.
    Topić: Hajduk
    Paušić: Hajduk
    Cmrecnjak: neće reći
    Prognoza prvaka sljedece sezone:
    Topić:Hajduk
    Paušić: ne zna
    Cmrecnjak: Rijeka
  • Crni86
    10.8k
    pa jos jednom recite da je Cmrecnjak dinamovac :vomit:
  • NitkoBitan
    26.9k
    Pa kaj gledate i prenosite te mutavce ovdje? Osim Cmrecnjaka osobno nemam pojma tko su ostali, kako izgledaju i sto pricaju, ali ocito je da seru i ne podnose Dinamo.
  • Marc
    460
    upalio ih i nakon pet minuta požalio i ugasio kad sam to čuo, kvaliteta im je padu bar na nogometnoj temi, čak mi je i žao
  • Joza
    645
    Od tovara su jedino gori beskičmenjaci poput Cmrecnjaka.

Mislim da nitko na ovom forumu nije tvrdio da je on dinamovac.
  • rokikaciga
    1.5k
    Nekad mi izbaci onog balkandedu ali ga odmah zaobidem. Ne znam kako se mozete trovati tim debilima, izgubio bih i ono malo znanja o nogometu da njih slusam
  • ElDorado
    3.9k
    Dugo su glumatali objektivnost. Sada su otvoreno za tovare iako se i tu zajebavaju i dostasu realni. Ali su bolesno maliciozni oko nas u pojedinim pitanjima. Cmrečnjak je najljigaviji. Glup i neznalica. Jadni ovaj dečec Karlo koji je tehničar jedini deklarirani Dinamovac.
  • njurci10
    76
    Mogu ponoviti svoj komentar sa sportneta.
    Ne smeta istrijanima toliko Hajduk.
    Koliko smeta licemjernost od Garcie.
    Iako će sad definitivno biti zle krvi između klubova, navijača itd.
    Demoni (Biro, Neno i ostali)
    Sigurno neće to zaboraviti.
  • Paggini
    51k
    Jadni ovaj dečec Karlo koji je tehničar jedini deklarirani Dinamovac.ElDorado

Neće ni taj dugo, završit će ko onaj čiča Toma - Mlinarić s telesporta

Svi ti dinamovci, s iznimkom Kvasine i Ljubića, imaju taj neki služanjski, osramljeni mentalitet, da pokunjeni stoje pored tih tovarskih umobolnika i služavno ih slušaju. Kvasinu, iako on zna zabaljezgati, poštujem jer ne da na svoje ni centimetra i zakrvi se za Dinamo redovno. A ostatak te scene je "ne bi se štel mešati", "navijam za svaki hrvatski klub u europi" i slično.

Srame se što su dinamovci jer ovi bolesnici su im svojim višedesetljetnim mantrama to uspjeli usaditi u glavu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.