• striko
    2.2k
    Rebić kažnjen zbog napada na suce u tunelu. Budući da mu ugovor istječe 30.6. i neće mu biti ponuđen novi, šteta da ne dođe u Hajduk.

Prilagodba mu ne bi trebala.
  • Ivdzo11
    7.2k
    Stvari stoje ovako - Garcia uistinu ima ugovor do lipnja 2027. godine, ali u njemu uvjete jednostranog raskida. Sve je već zapisano, tako da Gonzalo ne treba dodatne razgovore s Istrom, već će ispoštivati ugovoreno i prijeći na Poljud.

Što se Bjelanovića tiče, istina je da Istra za njega priprema novi ugovor, te da su iznimno zadovoljni njegovim radom. Činjenica je i da je Saša zadovoljan u Puli, te se na tu priču može staviti točka. Službeno nitko Bjelanovića nije ni kontaktirao da se vrati u Hajduk, gdje mu je bio i prvi posao nakon okončanja igračke karijere, kada ga je na Poljud pozvao Goran Vučević. Neslužbeno, pak, u cijeloj onoj priči o kavama i Slavenu Biliću kao eventualnom predsjedniku, to društvo iznimno cijeni Bjelanovića, no po tom se pitanju ništa ne događa. Bilić će karijeru nastaviti kao nogometni trener, a Vučević ostaje opcija za povratak u klub ako bi se prepoznao u nekoj novoj, ambicioznijoj priči s kompatibilnim i adekvatnim suradnicima. U svakom slučaju, Bjelanović ostaje u Istri, čeka se samo da i formalno potpiše novi ugovor, a Garcia stiže na Poljud.

Blaz Duplančić
  • Ivdzo11
    7.2k
    Kako saznajemo, za Fruka je zainteresiran - Leipzig. Priča je vrlo ozbiljna, njemački prvoligaš u "desetki" Rijeke vidi idealno pojačanje za ofenzivni dio linije, posebice jer bi klub tijekom ljeta trebali napustiti Xavi Simons i Benjamin Šeško. Čelnici Leipziga spremaju ozbiljnu ponudu, ne žele se pretjerano "kockati", već što prije osigurati usluge Fruka.

Najveći izlazni transfer Rijeke u povijesti bio je onaj Andreja Kramarića koji je u Leicester otišao za devet milijuna eura. Fruk bi ga mogao srušiti. Opet, Fiorentina (prema nekim pričama) ima pravo na 50 posto te odštete... .

Edit: sa neke stranice, sada pronasao...

Prema trenutnom dogovoru, Rijeka će dobiti samo 25-30% naknade za transfer, jer je 50% namijenjeno Fiorentini, uz dodatne postotke koji se dodjeljuju ostalim uključenim stranama. Unatoč ovakvoj postavci, Rijeka pregovara o poboljšanju svog udjela u naknadama.
  • Tvrdica McTvrdi
    584
    Realno, najbolje da ga mi uzmemo za pol milje i 50% od sljedećeg, a nekog Cherno Sahoa platimo 5. #korporacija:cool:
  • Jaro
    10.4k
    Jbt koje kombe Miskovic ima kod slaganja momcadi, navodno Gorica ima na nekih 5% koje su dobili kao odstetu za pustanje Sopica :rofl:
    Naravno, nesto ima i igrac...
  • Ivdzo11
    7.2k
    Gonzalo Garcia ima ugovor sa Istrom, ispostavilo se i duži nego li se u prvi tren smatralo. Garcia je s Puljanima vezan još dvije sezone, do ljeta 2027., i jasno je da Istra 1961 neće svog uspješnog trenera nikome prepustiti bez plaćanja odštete. Uvijek je moguć dogovor kroz kompenzaciju igrača, međutim u ovom slučaju dojam je da transfer neće biti moguć ukoliko Hajduk ipak ne plati odštetu. Informacije koje se probijaju u javnost najavljuju početnu svotu od 500.000 eura odštete za trenera Puljana

Germanijak
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Nemru dovest postenog igraca jer jedva plate pola milje, a sad bi jos trebali i odstetu za trenera placat? Uz naravno klasicno spominjanje Dzeke, Pasalica itd.

Znaci meni je jasno da oni nece propast u smislu gasenja kluba. I ne znam jel itko stvarno ozbiljno koristi tu rijec u tom smislu za njih. Ali ako su likovi u toliko losoj financijskoj situaciji kako neki ovdje predstavljaju, a ja nemam pojma o tome pa ne mpgu procjenit, onda mi nije jasno kako se barem ne vracaju na period od prije Lukse gdje su se grcevito borili za peto mjesto i imali igrace prikladno tome?

Mene ne bi nimalo cudilo da opet ne bude znacajnih odlazaka nego da se jos i pojacaju. I stvarno mi to dize tlak jer po meni imaju i dalje drugi najbolji kadar iza nasega.

To sto se u toj nezdravoj okolici ne moze ocito nista smislenog napravit ne znaci da im se jednom ne moze potrefit da odigraju sukladno kvaliteti kadra. A to bi po meni u ovom trenutku bilo nes izmedu 75 i 80 bodova, sto bi nas i u jacim izadnjima moglo ugrozit.
  • Zagi
    10.3k
    Koliko je ono Istra čekala Garciju da uspostavi igru do centra, dvije godine?
    Hmm da. Sretno s tim na idućoj destinaciji.
  • Paggini
    54.8k
    Bilo bi stvarno antologijski da plate 500k trenera kojem ne mogu financijski dovesti igrače koju njemu trebaju za taj sustav, bas antologijski.

I onda klasični meltdown u studenom, otkaz, vojnik kluba Burić spreman preuzet i spasit sta se spasit da
  • don
    13.7k
    mišljenje san da Garcia neće doć u hajduk.
  • Ivdzo11
    7.2k

Osijek se upravo na Instagramu oprostio od Pušića, Hernania, Dantasa, Solde, Lime, Tuie i rezervnog golmana.
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Ide sad 10str za Dantasa :yawn:
  • jp23
    3.2k
    Na facebook postu ima čak i više ljudi na slikama kojima se zahvaljuju, njih 7, mislim da je i Pedro Lima na jednoj od slika
  • austrijanac
    7.4k
    Osiječki Boban krenuo rezat.

@Krizy kakav si za statistiku koliko će u postotku ekipe drugačije izgledat za iduću sezonu?
  • Ivdzo11
    7.2k
    Kako doznajemo, glavna Hajdukova meta je Adrion Pajaziti, 22-godišnji Albanac koji je ove sezone oduševio igrama u Turopolju. U 23 nastupa postigao je tri gola, a jedan od njih je isporučen baš nedavno protiv Hajduka. Njegov sjajan udarac osjetili su još Osijek i Dinamo, a sve su to bili pobjednički golovi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.