• plavi devet
    521
    zašto nije bio?
    VAR sustav je takav nakaradan kakav je, ali ako su na tom sustavu povučene linije sa koljena obrambenog i napadača i napadaveceva linija je ispred obrambene zašto nije zaleđe?
    Baš ta slika druga koju su izbacili je potvrda da su mogli crtati u 3D, tako da mogli su još preciznije odrediti di je taj kraj koljena.

U sezoni je bilo puno dvojbenih situacija oko zaleđa, di su linije išle jedna preko druge, ovdje napadačeva padne ispred obrambene i ti pišeš da to nije zaleđe.

Tovari guraju narativ da se gura Dinamo pa ajmo sada i mi sami to gurati. Ajde da pričamo o penalu jel bio prelagan kontakt ili ne, pa tu možemo pričati, ali ovdje imamo nacrtano i popa ljudi uvjereno i dalje da nije zaleđe.
  • Izet Hajrović
    5k
    Kome nije jasno zašto linije ne izgledaju paralelno, neka se zadubi u ovu sliku i pokuša otkriti zašto vlak ne iskoči iz tračnica tamo na 300m udaljenosti jer je "očito" da se pruga sužava sve više u daljini.

Pruga.jpg
  • Danko
    2.1k
    Evo ovako bi trebalo po njima, ...

IMG-20250521-075701.jpg
  • Dzgšb
    1.6k
    Sve i da je priznat gol iako se vidi da bar je koji milimetar Vasilj ispred našeg ,šta bi to promijenilo?

Tovari bi bili bod iza nas a Rijeka bod ispred ,svakako bi nam za prvo mjesto treba bilo kakav kiks rijeke ,znači ništa se ne bi promijenilo ,jedino bi njihovi zatucani mozgovi bili sretniji da smo izgubili..
  • Facke
    5.9k

Ajd dej sto posto snimak i sliku deni da je zalede? Ja sam snimak pogledal tulike put al ja zaleda ne vidim. Kak bus ti s takvu sliku odlucil o milimetru? Nema sanse. Onda se prizna gol i gotove. Ak ti tu vidis da je koljene ispred svaka cast. Ja ni s cvikeri ne vidim nist.
  • vjeko1701
    15k
    Evo Facke, same za tebe

din-lok.jpg

din-lok2.jpg
  • plavi devet
    521
    čak štoviše, Hajduk bi imao još manje šanse za titulu. Jer teško bi imali svi troje jednak broj bodova, a da budu samo oni i Rijeka sa jednakim brojem bodova, Rijeka je prvak.
    Njima je najviše i odgovarao ovaj poništen gol.
  • prefontaine
    2.2k
    Evo ako nekome još nije jasno... img-4-1747564524018.jpg
  • db-izbjeglica
    17.6k
    ja sam zadnjih par dana vrištao na komentare.
    stvarno mi nije jasno da postoje ljudi kojima to nije jasno, a doslovno na istoj slici vide da im linija 16m i centar nisu paralelni i to ono, ni blizu paralelni :lol:
  • barbax
    343
    VAR koristi kalibrirane kamere, ne oko navijača
    VAR linije nisu ručno povučene – generiraju se pomoću više kamera i specijalnog softvera koji uzima u obzir:
    - kutove i položaj kamera
    - točne 3D koordinate igrača
    - model terena
  • Crni86
    10.4k
    Meni je samo fascinantno kako su te linije kako kazu “neprirodno” povucene na apsolutno svim snimkama, ali samo kad mi igramo krenu teorije zavjere kao da se one povlace u paintu.

Znaci da se to prati i pogleda svaki put kad bude na telki vec bi se naucilo ovo kaj kolege iznad pricaju.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    čak štoviše, Hajduk bi imao još manje šanse za titulu. Jer teško bi imali svi troje jednak broj bodova, a da budu samo oni i Rijeka sa jednakim brojem bodova, Rijeka je prvak.plavi devet

Da je ovaj gol priznat, nema kombinacije da svi troje imaju jednak bodova, i što je najžalosnije mi nebi ništa izgubili, a tovarima bi igrala samo kombinacija gdje je obavezan poraz Rijeke.
  • tp1997
    1.4k
    U svakom slučaju tovari će teško postati prvaci, meni to ni nije tema.

Sve će ovisiti o tome koliko će trenerske inteligencije Kovačević pokazati u Rijeci. Ako stane visoko kao protiv nas, ovi će ga unakaziti iz kontri i bit će laganih 3-0 do poluvremena, jer je Rijeka najopasnija ekipa HNLa na širokom prostoru.

Ako stanu iza u gusti blok, bit će mučenja za Rijeku, užasni su na postavljenu obranu, i onda s vremenom tu ide i nervoza, i pritisak da se ne chokea u osvajanju naslova drugu godinu zaredom, pogotovo ako mi budemo vodili...

Eto Kovačeviću prilike da pokaže da je trener, a ne HNL polovnjak kojem se dobro poklopilo u sezoni gdje nitko nije konzistentan.
  • Nogo
    6.2k
    Nitko od službenih osoba na utakmici nije vidio Livajin srednji prst – otkrio nam je izvor iz HNS-a.

Kako nitko nije vidio, u izvješću nije stajalo ništa o srednjom prstu. Odnosno, Livaja nije bio prijavljen i kao takav nije podložan kazni. No što se potom dogodilo? Netko je na društvenim mrežama postavio video u kojem napadač Hajduka pokazuje srednji prst i sve se promijenilo.

I u utorak, dva dana nakon utakmice, delegat je poslao dopunsko izvješće, koje je sastavio nakon što je na društvenim mrežama vidio snimku!

– Dopunsko izvješće dostavio je tek nakon što je vidio snimku, koju je netko stavio na društvene mreže. A izvješće delegata smatra se prijavom – objašnjava naš izvor.

Znači, Livaja bi prošao potpuno nekažnjeno da netko na društvene mreže nije postavio video. Ovako, delegat utakmice naletio je na video na društvenim mrežama, sastavio dopunsko izvješće i prijavio Marka Livaju. Delegat je bio Darko Kolesarić iz Osijeka, a kontrolor Ante Vučemilović iz Višnjevca.
  • Crni86
    10.4k
    Jos slade kad zgube titulu ove sezone, da u iducu sezonu prvih 5 kola igraju bez livaje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.