• Mandelinho
    679

Priopcenje i ova fotografija

ivan-bilic-4.jpg
  • reziser
    7.5k
    I istra u nedjelju u 5
  • Crni86
    10.3k
    Di je suspnezija za livaju?

Zalba mora bit razmotrena do nedjelje, ima dovoljno vremena. Ionako nista ne rade
  • Time
    1.2k

Koja jebena suspenzija,kad smo mi postali mlakonje...trgnite se ljudi i ne kmecite
  • Crni86
    10.3k
    kakve to veze ima sa nama? Mi odlucujemo sami o sebi, ovo su faking princip ove smjesne lige.

Ocu suspenziju jer nece radit kaj zele po ligi. Lik dode i hladno digne fakera gostujucim navijacima prije zandjeg kola i nikom nista. Zamislite obrnutu situaciju, naslovnice bi vristale, nas igrac bi dobio 10 utakmica. Sjetimo se samo kaj su za Galeta radili, a slucajan start je bio.
  • Time
    1.2k

Zbog srednjeg prsta navijacima koji mu pjevaju da umre treba da dobije suspenziju u najbitnoj utakmice sezone,njima vjerojatno i desetljeća ma i stoljeca...prestanimo kukati i žaliti se na gluposti nego budimo navijaci dinama sa gardom i stavom i mudima ako želimo da nam igraci i klub budu takvi.Sta ocekivati od igraca ako smo mi sami mlakonje
  • DrawTube
    6.9k
    Da jazavci s tribina pjevaju nekom našem igraču da umre, prvi bih ga podržao, pogotovo ako je to igrač koji bi Dinamu donio koliko je Livaja donio njima
  • Crni86
    10.3k
    trebamo biti gospoda, tako je! To se isplatilo ove sezone.

Boli me ona stvar kaj mu pjevaju, a i pjevaju mu to jer je on njih provocirao svaki put na rujevici. Rade kaj oce po ligi, i to upravo radi takve gospode kao sto si ti. Suti i trpi, zato i je ova liga u ovakvom kurcu kakvom je sad i imamo cirkus. A ovaj je zasticen ko licki medvjed. Nije dobio ni jedan crveni u hnlu, mozes mislit da.

Ovaj cin od jucer najbolje prikazuje kako se oni lagodno osjecaju. Mislis da Livaja nije znao kaj riskira u tom trenu? Znao je on, al je znao da ga nece dobit. I bas zato ih treba pocet gazit.
  • NORTE
    15.7k
    Zašto Osijek nije pristao na subotu?Felip

Ni subota nije normalan termin jer je i Istra trebala igrati kad i Slaven i Varaždin.

Problem je u tome što Hns ima samo 3 var sustava i zato se ne igraju 4 tekme u jednom danu.

Sad su odlučili da se ipak igra i ova tekma u isto vrijeme, ali bez var-a i bez prijenosa jer tekme za titulu imaju prednost prijenosa.

Mogli su hrt-u dat da i tekmu Istre prenosi...
  • sport
    4.6k
    Gdje su nestali ovakvi ljudi koji se bore za poštenje?
    IZGLEDNO je da će Mr. Derby ipak propustiti najveći hrvatski derbi. El Arabi Hilal Soudani vrlo vjerojatno neće igrati protiv Hajduka u subotu na Maksimiru i Dinamo je ostao bez čovjeka koji ih je spašavao u toliko navrata jer ga je prijavio nogometaš i član uprave trećeligaša Plomina.
    Igrač i član Uprave NK Plomin Goran Kvalić podnio je prijavu disciplinskom sucu Saši Pavličiću Bekiću protiv Hilala Soudanija, koji je udario igrača Lokomotive Luku Capana, za što mu sudac Pejin nije htio pokazati niti žuti karton, iako je zaslužio direktni crveni.
    ''Stalno mi zvoni mobitel, a u klubu su me već ''oprali'' zbog toga što sam se umiješao. Kada sam pročitao na Indexu da svaki član nogometne organizacije ima pravo to napraviti, osjetio sam poriv da podnesem prijavu i učinio to pismenim putem'', za Dalmatinski portal rekao je savjesni Kvalić, koji je dodao:
    ''Sa mnom radi jedan hajdukovac, naravno da smo razgovarali prije toga. On navija za Hajduk, ja za Rijeku pa neka vam bude malo lakše u derbiju.''
  • NORTE
    15.7k
    Gdje su nestali ovakvi ljudi koji se bore za poštenje?sport

Gospoda, ne bi se šteli mešati.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Kada je Dino Drpić skinuo trenirku i pokazao bulju prema Torcidi na jugu Maksimira, tad je za mene postao fakin. Pamtit ću i gotiviti taj potez do kraja života. Ne znam jel tada dobio nekakvu kaznu ili nešto, ne sjećam se, ali da je dobio 10 utakmica suspenzije, "A" ne bi mogao reći na to. Pošteno! Ali neka im je pokazao!

Mi možemo razumjeti Livaju što pokazuje srednji prst Armadi, da se hvata za jaja u Osijeku u smijeru Kohorte i provocira Funcute u finalu kupa protiv Rijeke da padaju u 2. ligu. Ali, tom idiotu se sve pušta, zaštićeniji je od sredozemne medvjedice. Prestanimo glumiti gospoštinu i dozvoljavati da to zlo s juga radi šta god ih je volja, treba se jednom stati tome na kraj!
    I zato ne znam koji se racku čeka s razmatranjem tog njegovog poteza i kaznom!
  • Zagreb1992
    2.3k
    Sve 5 al kakve veze Dinamo ima s igračem Hajduka koji je pokazao srednji prst navijačima Rijeke ? Da je prema Boysima to pokazao pa ajde razumijem da se klub žali al ovo mi nema smisla da se Dinamo upliće u nešto
  • Blueshadow86
    3.2k
    Ako se referiraš na moje, ja nisam rekao da Dinamo kao klub treba nešto učiniti po tom pitanju, uopće ne, al je snimka dostupna svima pa tako i HNS-u, i mogu li konačno sami nešto pokrenuti?? A to je u ovom slučaju pokretanje disciplinskog postupka protiv predmetnog - Livaje.
  • Zagreb1992
    2.3k

Onda sam ja krivo shvatio nešto...Moja isprika ..Ako ima snimke a ima to je na HNS-u ..ali sumnjam da će ga kazniti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.