• emilperska
    11.3k
    Namještena tekma.. game over za nas danas..

Idemo dalje..
  • ArtVandelay
    136
    okrenut ce ovo tovari imam osjecaj, dobit ce i varazdin crveni i uspjet zasrat dobivenu tekmu
  • ElDorado
    5.2k
    Jeote Kitiću sudi svski jebeni dodir
  • Švabo86
    148
    Stvarno nemogu vjerovat. Ovo je bolesno guranje
  • fakin
    1.1k
    Do kada nas klub mislis sutjeti o ovakvom suđenju? Hajduk je dobio barem 8 bodova na racun sudaca. A mi sutimo
  • Dr Hofmann
    3.7k
    Dabogda propali majku im jebem kvazipoštenu s visokim moralnim standardima. Neki dan mi je zapelo za oko kad je njihov predsjednik lupetao po novinama da im financije ovise i o poziciji u prvenstvu. I čak mi to ne smeta, ali zašto se isfuravaju na to jebeno poštenje. A naši suci su teški klošari, neznalice i uhljebi
  • rioda
    9.6k
    Ruka Bambe ništa, plus ovaj penal... Smiješno
  • ElDorado
    5.2k
    Pukstas trazi zuti i nista pa mater ti jebem
  • Gelipter
    4.3k
    A i ove pičke tovarske u redovima Varaždina isto bi mogli barem malo suptilniji biti.
  • Crni86
    13.9k
    Nakon ovog prnala culina vise nikad ne smije sudit. Na snimci se vidi ocito kako ide livaja na nogu stopera a ne obratno. Ovo je skandalozno bi cak reko jer nema ocitijeg iznudenog penala
  • Oluja
    5.5k
    Ovaj peder Culina gleda snimku s ledja a ne zeli pogledati iz niti jednog drugog kuta iz kojega bi bilo jasno da prekrsaja nag krljavim nema. Sve im prokleto jebem da im jebem, sugavci nad sugavcima
  • Diavollo094
    32
    Sad će crveni za Varaždin pitanje je vremena
  • don
    15.1k
    ne zanima me više titula, iako smo ovom utakmicom istu i izgubili.
    jedino novo od danas je šta san za regionalnu ligu pored ove najveće sramote u europi.
  • Giovanni86
    180
    na nijednoj snimci ovo nije penal
  • Crni86
    13.9k
    Safaric je jeben trener, ubio je svoju ekipu. Ozgledaju ko da oni imaju igraca manje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet