• db-izbjeglica
    16.9k
    Igrač s brojem 55 ima čistu loptu, nigdje nikoga oko njega, može s njom što hoće... on je izbaci u korner. Odmah sam znao da će nešto biti iz tog kornera!
  • Tongo Doumbia
    6.2k
    Ja sam odgojen da svakog pozdravim, navečer molim Anđele čuvaru i mrzim Hajduk. Ali ne znam po čemu su sretni ovu utakmicu? Od prve minute su visoko pritisli Belupo koji je očigledno krepan od one Kup utakmice. Imali su dvije velike šanse, dva puta 1 na 1 i dosuđen im je čisti penal.

Belupo ništa, ali baš ništa nije napravio. Shvaćam da su ljudima simpatične David ili Golijat priče, ali ovo nije jedna od utakmica u kojoj je Hajduk na svoj način došao do prednosti, kao recimo ona s Goricom na Poljudu.
  • Keyser Soze
    13.1k
    Hajduk bolji, promašili dva zicera do penala. Inače, da nama ne sude ovakvu ruku tu bi se pričalo o guranju Hajduka do titule.
  • NitkoBitan
    24.7k
    Hajduk boljiKeyser Soze

:rofl:
  • ljmaric
    26
    Opravdano penal, ali Belupo jako malo pokazao. Nadajmo se da će ih Mario probuditi na poluvremenu
  • NB86
    16.3k

I ova dva dibidusa na korneru sama pa umjesto da bar jedan savlada loptu uspije prvi pogodit drugog u ruku
  • Nolifer
    10.3k
    Jel penal zato, što se to zove ''bijela'' točka? Pa je svaki onda potencijalni penal za ''bijele''? Eto poveznice...

:rofl: :lol:
  • Keyser Soze
    13.1k
    Šutevi 7-3, 3-0 u okvir za Hajduk. Brajković promašio zicer, Livaji golman skrenuo loptu u prečku, Belupo niti jednom nije zaprijetio.
  • Droljo
    14.3k
    Odmah sam znao da će nešto biti iz tog kornera...db-izbjeglica

Točno sam i ja to rekao. Boras zašto u korner? Sad će dobit gol... Strašno
  • Eduardo
    23.4k
    SB će ovo okrenuti u drugom poluvremenu, uopće se ne sekiram... što se tiče prvog poluvremena, Hajduk bolji, penal čist, rezultat realan.
  • recikaj86
    591
    I dobro, Belupo ih okreće ko i Rijeku.
  • Paggini
    42.8k
    ali ne znam koji je prirodniji položaj od ovog?rioda

Brat moj nestorovski savio ruku u laktu pod 70 stupnjeva, to itekako nije prirodno
  • NitkoBitan
    24.7k
    Jel Nestorovski dirao loptu prije prsima nego rukom koja je bila uz tijelo? Pa to je skolski cisto.
  • Vratite nam Istok
    500
    SB će ovo okrenuti u drugom poluvremenu, uopće se ne sekiram...Eduardo

Ma kakav preokret, udarac u okvir nemaju, prije par dana su igrali 120 minuta Kupa, nema sanse.
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Hajduk ne igra nista, vi koji spominjete prvi zicer ,tu je bio ofsajd Livaje metar nakon sto je dodao Brajkovicu.

Penal u najmanju ruku nategnut,ide na loptu glavom, ruka u prirodnom položaju, ne znam vrlo hrabro od Var da se javio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.