• BBB Sibenik
    5.4k
    Prognozira sam kiks Rijeke u Gorici, jednostavno liga tko malo bolje prati je predvidljiva. Najneobičnije je šta mi ne kažnjavamo kikseve, sad opet na kiks imamo priliku al imamo derbi. Na manjim utakmicama ne kaznimo sutra će bit još teze s obzirom na formu i ozljede, al negdi moramo to prekinut. Nek bude to sutra kad je najslađe dobit.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Dobro je...

Nadam se da Gorica može zakuhati i idući vikend na Poljudu.
  • Paggini
    39.9k
    HNL ove sezone je ili čudo ili najveće smeće koje sam vidio. Nitko ne može nikog pobijediti, osim svi ostali nas, a mi smo s druge strane treći sa samo 8 bodova zaostatka i utakmicom manje...

Kažem samo s obzirom na naše tragične predstave u HNLu ove sezone...
  • Kruno
    645
    Koja losa utakmica. Remi odlican.
  • bongo
    1.1k
    jednostavno liga tko malo bolje prati predvidljiva.BBB Sibenik

Osim po pitanju nas :rofl:
  • Noel
    8.9k
    Sutrašnjom pobjedom postajemo ponovo apsolutni favoriti za naslov.
    Do jučer se spremala revolucija u maksimirskoj 128.
    Eto kaj je bit navijač Dinama.
  • Teofil Kateran
    1.9k
    Jako dobro, šteta što Gorica nijednu od nekoliko izglednih prilika, pa i onaj promašaj na prazan gol nije uspjela ugurat. Sada svaki bod puno znači, ali i ovo je svakako odlično. Samo treba to iskoristit sutra i onda smo u puno boljoj poziciji nego do danas.
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    Dobro je jbt, ali tek ako pobjedimo Hajduka
  • ElDorado
    2.3k
    I svi ovi nama zabijaju ko od šale. Tragično. 33 prekrsaja. Uzas
  • BBB Sibenik
    5.4k
    ja sam odigra 1x na tiketu Goricu koef prek 2. Sutra predviđam 2-3 gola na našoj utakmici. :cool:
  • NitkoBitan
    23.5k
    Kanga nesto promrlja sucu - zuti. Pola igraca Rijeke poskidalo familiju Culini i linijskoj sutkinji i nitko zuti zbog prigovora.
  • Big Daddy
    1.4k
    Rijeka je opet kiksala, dobijemo sutra, u direktnom duelu ih dobijemo, i oni jos samo jednom trebaju kiksati i naslov je naš! Do kraja prvenstva ima jos 12 kola, AJMOOO za pocetak razbiti tovare i pokrenuti lavinu kao prošle godine do titule!!!
  • skener
    1.9k
    Samo da ovaj X Rijeke na kraju ne bude po staroj Antinoj "bod bliže naslovu"

U ovom trenutku Rijeka je dodatno povecala prednost koju ke imala ispred nas prije ove utakmice.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.7k
    1/2 za vikend ✔️
    Sad smo mi na redu za 2/2 i potpuno vraćanje u utrku za naslov, ovo ne smijemo propustiti
  • Jay
    673
    Za dobit Goricu doma stvarno treba imati više sreće nego pameti.
    Grozna utakmica, pogotovo nakon jučerašnjeg kaosa.

A za pola sata riječni derbi, šarani protiv štuka, HNL volim te
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.