• Kruno
    645
    Nadam se kiksu Rijeke.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Miriši mi na remi danas. Teško da će izgubit. Više nade u njihov poraz imam kada budu gostovali u Puli i Koprivnici, nego na Turopoljskoj oranici. Još je Gorica bez Ercega...
    Al nikad se ne zna. Nisam mislio da ću ovo ikad reći, ali Baniću molim te odigraj na razini kao što igraš protiv nas i magaradi. :pray:
  • Ali
    2.5k
    Neka Rijeka dobije danas, a mi sutra i onda je to -4 zaostatka hajduka za rijekom i to nece moci stici, tj. vjerovatno bili tici otpadaju tim raspletom iz utrke i ona postaje dualna mi i rijeka.
  • wolfgang14
    2k
    Neka Rijeka dobije danas, a mi sutra i onda je to -4 zaostatka hajduka za rijekom i to nece moci stici, tj. vjerovatno bili tici otpadaju tim raspletom iz utrke i ona postaje dualna mi i rijeka.Ali

Rijeka danas kiksa, mi sutra gazimo tovare! Prošlo kolo je bilo kao iz najgore noćne more, ovo kolo bi trebalo biti idealno za nas da se izbalansira svemir
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Da bar Rijeka iduće kolo ne igra prva i to doma sa Šibenikom, svega bi tu još bilo...
    Ajdučija ima doma Goricu a mi u gostima kod Kovačevića i družine. :yikes:
    Tek u zadnjem kolu prije reprezentativne pauze mi imamo doma loksu, a ovo dvoje igraju na Rujevici, što znači da će netko ispustiti bod(ove).
  • Blueshadow86
    2.7k
    Ista postava Rijeke kao i protiv tovara u kupu.
    Teško da će Gorica pobijediti, ali daj Bože.
    Realno se nadam nekomu X-u po onoj oranici od terena.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Visi li itko od Riječana kaj se tiče drugog žutog kartona?
  • miro
    5.9k
    Sljedeća im je Šibenik doma, tako da im je svejedno
  • Eduardo
    22.7k

Gojak, Rukavina i Zlomislić.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    A čuj, nikad ne znaš. Istra je odigrala 0 0 sa zadnjom Goricom, a onda roknula Riječane usred Rujevice. Šibenik je pokazao na Opusu da može iznenadit. Čak su i na Maksimiru na momente ličili na ok momčad, ali im je falilo preciznosti.
  • The Octopus
    136
    Ima netko link?
  • Noel
    8.9k
    Sad ćemo vidjet kolko je ozbiljna Rijeka za naslov prvaka u ovoj kaljuži.
  • Jos-Optimus
    4.6k
    zašto bi navijali za Rijeku, totalno besmislena logika
  • Ali
    2.5k

Mislim da pobjedom nas i rijeke, hajduk otpada oni se gase . A ako rijeka izgubi i mi dpbijemo hajduk ostaje u borbi.
    Mi rijeku lako stignemo kasnije, a i sad oni imaju dvije tekme u kupu vise do kraja sezone od nas
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Mi rijeku lako stignemo kasnijeAli

Radi ovakvog razmišljanja navijača a očito i igrača, upravo i jesmo iza njih...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.