• GeneralNapoleon
    881
    Mucno je za gledat da oni prije nekoga razbiju u derbiju od nas. Uz to da do sada nemaju ni jedan jedini poraz u derbijima ove sezone.

Jos jednom sve ide kontra nas ove sezone. Oni se pune samopouzdanjem stavljaju pritisak na nas jer su nam sad opet na plus 6 i pomogucnosti jos otezavaju kup utakmicu jer ce ovi dobit novog trenera.

Nama ovaj tjedan igraju samo 3 pobijede.
  • brile86
    164
    Hajduk danas igra najbolju utakmicu ove sezone. Jedna od onih tekmi di jebiga sve ulazi. Gatuzzo je stavljanjem krovinovica na klupu i stavljanjem Pukstasa dobio motoricnost u sredini kakvu nisu imali zadnjih 10 tekmi.

S druge strane ovaj Osijek je jad i tuga. Sve o njihovoj igri danas govori činjenica da im je obrana u dodavanjima, bez prevelikog presinga Hajduka, triput protivniku poklonila aut. Žalosno da nam je ta ekipa u dvije tekme dala 6 golova.
  • bbb medimurje
    3.6k
    3 udarca u okvir gola 3 gola
    Bitno da ste pobjedili dinamo.
  • Crni86
    8.2k
    Pogledo sva tri gola osijeka, svaka cast hajduku ali ovo sta osijek igra je za drugu ligu. Copiteli je nakon ovog bivsi, jedino objasnjenje zadnjih par predstava je da ga igraci namjerno buse.

Reakcije kod prva dva gola su smjesne.
  • GeneralNapoleon
    881
    Treba jos napomenut da je jako lose to sto bi u ovim situacijama uobicajeno pokleknuli i zasrali. Recimo prosle sezone protiv Rijeke. Ovo mi se stvarno nikako ne svida.

I mislim da je mozda najbolji opis nase trenutne situacije "tolko blizu a tolko daleko".

Ako pobijedimo sve tri realno osvajamo. Ali sanse da sljedecu nedjelju ispadnemo iz utrke uopce nisu minorne. Sto ne znaci da ce tako biti.

Ali nas realno dijele dvije nesretne utakmice od ispadanja iz utrke. A koliko ih je ove sezone vec samo bilo.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Istina, sami smo si krivi, ali ovaj Osijek sa svojim pristupom protiv nas i protiv ostatka lige, to nisam nikad vidio. Tovari kmeče da se Šibenik samo na njih napali. Istina, ali nikad im protiv Hajduka ne uđe neki eurogol, a bome rijetko kad i uzmu bod protiv magaradi. Nama s druge strane Mađari lete terenom i ulaze im eurogolovi.

Hvala Bogu, gospodin Kovačević i ekipa ih sutra prestižu ukoliko dobiju Istru. :strong:
  • Sven
    127
    U trenutku kada im je svaka utakmica borba za europu, kada igraju derbi s kojim se mogu prodati mi nema nikakvog smisla da buse trenera. Jednostavno su losi i to je to
  • Nolifer
    9.7k
    Jurišić i Soldo nisu za Dinamo.
  • Crni86
    8.2k
    buse buse. Pogledaj ih kako izgledaju. Pristup je na razini termina.
  • bbb medimurje
    3.6k
    Sad ce omerovic zakucati u malu mrezicu kao par puta nama
  • Sven
    127
    Napravit ce si vise stete nego koristi. Ali i dalje sam misljenja da je sve stvar kvalitete tj. nekvalitete. Prije svega tu komentiram ove "nase" Jelinic, Soldo, Jurisic. U situaciji kada mozes odigrat top utakmicu i privuc pozornost Dinama da odlucis busit trenera... ne znam, mislim da se to radi na "malim" utakmicama kad nisi pod povecalom.
  • tigric
    570
    Najgore što nam se moglo dogodit, osijek s novim trenerom dolazi u srijedu i radi nam klasične probleme...
  • Jay
    623
    Zasto Omerovic i Dantas nisu startali? Ne "amputiram" nista nego samo pitam, ne gledam od pocetka
  • vjeko1701
    12.4k
    Jel puno tražim da Osijek zabije barem jedan pa da ovi ne mogu odraditi laganini drugo poluvrijeme bez da se oznoje?
  • Boycie
    2.3k
    Diallo ne igra u Zg. Pojacali se opet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.