• veselko tenžera
    7.8k
    Da mi je netko pričao će Real na ovaj način protiv nas krasti vrijeme u bilo kojem uzrastu... Gorica to odradi s više stila.
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Steta, ali ogrmno skola za nase decke. Ovo im vise vrijedi neko 10 puta po 15 min u hnlu.

Sa vinlofom, dominguezom,soldom, vidovicem,lisicom, stojkovicem i topicem lagano bi prosli ovo :lol: ( svi imaju oravo nastupa)
  • Zvonkec
    530
    Šteta dobro smo se držali, malo na kornerima poraditi, hrpu smo ih imali a niš iz toga 90% ne prođe prvu stativu, kriva dodavanja su vjerujem dosta i zbog terena. Bit će to dobro u b momčadi
  • Zagi
    17.5k
    Noa "Philipp Lahm" Mikić .
  • Zvonkec
    530
    Psg-bayern 5:4 a mi gledamo juniore bravo zona
  • Sajla
    19.9k
    Zadnjih par minuta utakmice razmišljam kak je ovo ustvari nepravedno. Ne bude puno ovih klinaca završilo u vrhunskim momčadima, ako i jedan bude, ali klinac iz Reala bude završio u nekoj Mallorci, Espanyolu, Alavesu, igrat će na punim vrhunskim stadionima, trenirati u izvrsnim uvjetima pod kvalitetnim trenerima. I zaraditi milijune u karijeri. A naš klinac koji ne uđe u prvu momčad kad dođu te godine ide u ruke Stipićima i sličnima, gledat će ga 100 ljudi na krumpirištima, a vrhunac karijere će mu biti ako uspije otići u Košice ili mu menadžer nađe angažman negdje u jugoistočnoj Aziji. A na svojoj koži je osjetio da ovaj iz Reala nije niš bolji.
    Ni med cvetjem ni pravice, pa kak bu u nogometu...
  • Šteco
    1.4k
    Moj neki rezime...

Gledao sam prvo poluvrijeme koliko sam uhvatio, a drugo i produžetke cijele i dojam mi je da smo im od početka prepustili ritam. Oni napadaju, a mi se trošimo vraćajući posjed nakon kojeg nismo konkretni. Realno, zabili su nam dva gola iz praktički dvije situacije gdje nismo dobro očistili loptu. Šteta...

Problem je što kad uzmemo loptu – nema konkretne ideje. A baš tu smo ih mogli kazniti. Da smo bili opasniji nakon osvajanja lopte, da smo brže išli prema naprijed, oni bi imali puno manje slobode, morali bi više paziti i vjerojatno bi se i mi manje trošili kroz cijelu utakmicu i bili konkretniji. Ovako, ili napucamo pa izgubimo odmah, ili stanemo i vratimo nazad, petljamo, izgubimo, i opet ništa od svega. Iz kontre praktički ništa, pa oni nemaju osjećaj da ih možeš kaznit...

Ali svejedno, svaka čast klincima na borbi. Faking Real je u pitanju... Polufinale je veliki uspjeh i to se ne smije zanemariti. I iskreno – jebeš PSG, Bayern i njihove golove… ovo se gleda. Nemrem, igra Dinamo!
  • Mr Anderson
    18.9k
    Ma čestitke dečkima, protiv starije ekipe što je dosta bitno u ovim godinama držali su se odlično. Ima tu materijala za prvu momčad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.