• rioda
    11.6k

Napravio glupi faul i zakuhao situaciju na terenu. Osim toga zabio i odličan gol
  • ZGBhoy
    1.8k
    krenuo sam na četiri srbinaOmake

Sjeti me odmah na scenu Ademi sam na Igrace Citya
  • marcio amoroso
    46.8k
    Meni Šutalo i Čović najbolji. Rajić na golu jako dobar.
    Mikić i Zebić sa dobrim i lošim potezima, ali ajmo reći ok. Inače Čović ima već 7 nastupa za Bremen u Bundesligi. On može hladno igrati i za u21.
  • Dzoni
    2.9k
    Pitanje ne u potpunosti vezano za tekmu, hoćemo li moći gledati tekme B momčadi uživo iduće sezone i ako da, gdje?
  • Xpert1992
    158
    Pretpostavljam na max sportu, jer oni i inace prenose 1.NL.
  • Carmichael
    373
    bolji "sportski životopis" nego pola U21 reprezentacije
  • Laki424
    11
    Lijepa utakmica za pogledat stvarno,bas smo ih razbili.
    Još k tome Kostov i Cvetkovic već imaju sezone seniorske iza sebe.
    Pohvale svima,veseli vidjet da ginu jedni za druge i da su bas klapa.
    Kod tih generacija je normalno da ima iskakanja sto dobrih i loših.
    Ali sve u svemu u svakome od njih postoji dobra doza kvalitete.
    Drago mi je zbog naših dečki,svi stvarno vrlo dobri.
    Žalim da zebic i Mikic nemaju barem 10 utakmica seniorskih jer vjerujem da bi samo bili još bolji.
    Bravo
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    novi Nikola Žigić:rofl:
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    Čestitke klincima ,konačno da i mi njih razvaljuje i u mlađim uzrastima
  • Dzoni
    2.9k

Mislio sam uživo
  • miro
    8k
    Ovaj mali Jagušić bi bio vrhunski za nas. Nadam se da nam je u planovima. Gledam ga sad protiv Mađara, mali je klasa i uvijek odigra na visokoj razini
  • wolfgang14
    3.3k
    mali je klasa i uvijek odriga na visokoj razinimiro

kaj se zrigal po terenu
  • wolfgang14
    3.3k
    šalu na stranu i ja ga želim, samo mislim da će slaven tražiti podosta za njega. Mogli smo ga za 1.7M uzeti da je on htio ali jbg, želio je ostati u slavenu
  • Enco
    579

Junak utakmice bio je Anđelo Šutalo, 18-godišnji veznjak Dinama, koji je postigao dva pogotka za Hrvatsku te asistirao za treći. Šutalo je u 72. minuti zabio za 3:1 i pogodak proslavio podizanjem dva prsta, V znaka i simbola pobjede kojeg je tijekom Drugog svjetskog rata popularizirao britanski premijer Winston Churchill kao simbol pobjede i slobode. Tijekom Velikosrpske agresije na Hrvatsku znak je bio popularan kod hrvatskih vojnika. 
  • Crni86
    17.1k
    energija je savrsena. Tehnicki jak a trci ko mali buldog uvijek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.