• Paggini
    63.6k

Nema lakih penala
  • Crusades
    17.7k
    Boban osim što sastavlja prvih 11 vrši pritisak i na suce juniorskog turnira. Prva sudačka pogreška u povijesti Ramljaka. Navodno je zbog ove svjetske sramote upitno iduće izdanje.
  • Sajla
    11.9k
    sigurno se na drugim juniorskim turnirima ne sudi domaćinski..?
    da, radije bih da su sudili penal i da se ovakve stvari ne događaju, ali da mi po tome odudaramo od drugih - ne znam baš.
  • FazeN
    726
    Bespotrebno pokretanje teme koja je banalna. Sudačkih pogrešaka je bilo i uvijek će biti, sad da se zbog toga dovodi u pitanje održavanje turnira i te ostale stvari, to je banalnost. Greška, dogodilo se. Idemo dalje
  • Niko1986
    2.7k
    A mislim jedno je domaćinsko suđenje, jedno ono jučer. Ne znam zašto nam to treba, kao da je bitno tko osvoji Ramljak.
  • Zagi
    11.1k
    Ajmo rađe neki osvrt na momčad/pojedince za nas koji nismo bili u prilici gledati.
  • Dadox
    660
    gledao samm na mobitelu sve naše tekme pa koliko sam mogao uloviti..Taj mali Zulfić je odličan,moram priznati meni nepoznanica do sada.Horvat i on su nam krila za budućnost brutalna,ako sve bude ok.Slovenac golman se čini ok,hebene fizikalije za golmana.Mikić je uz Zulfića odlično držao tu desnu stranu.Zebić onako iza sigurno,kapetanski.Dobar je bio i taj Perković kojeg isto do sada nisam baš upratio.
    E da…u Goricii prije 15 dana sam pratio tog Radoša na zadnjem veznom (ex napadač) i sada je opet potvrdio silni potencijal na toj poziciji.Trka,duel,skok i miran u predaji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.