• Jaro
    10.3k
    Jakirović je imao stipendijski ugovor, a Varela ima ko zna sto, kako i zasto...
  • Enco
    491

Jako,jako dobro pitanje .
    Jakirovic je pod stipendijskim Ugovorom do 18.06.26., a sa njim ima pravo nastupa za seniore, nakon navrsenih šesnaest godina.Podatak je javan i može se naći na HNS registracijama. Sada je taj stipendijski raskinuti i potpisan novi profesionalni.
    Drugim riječima Jakirović kao stipendist može promijeniti klub na način da sporazumno raskine Ugovor sa klubom, što je klub u nekim slučajevima i napravio ( ne znam zašto i ne znam u čijem interesu) ili da ga netko plati.
    Oni koji nisu pod stipendijskim Ugovorom klub mogu napustiti bez naknade u bilo kojem prijelaznom roku.
    E sad zašto neki imaju tu ekskluzivu da nemaju Ugovor je pitanje za milijun
  • sarenicvjetic
    119
    svaki ugovor potpisan kao maloljetan pri navršenih 18 godina je ništavan.
  • Fanboy
    3k
    Teško je procijeniti talente nekad čak i prije 15-te godine, puno je tu faktora. Mislim da je Deda napisao da je najtalentiraniji klinac kojeg je gledao bio Baturina, a drugi tik do njega po talentu je sa 13 bio vrhunski talent, sa 17 je bio van nogometa.

Prije par godina kada sam gledao klipove, mali Lovro Chelfi je iskakao po talentu i to baš ekstra. Sad ne znam kako igra u Kustošiji, ali u mlađim selekcijama je prolazio kao Hazard.
  • Patak
    3.5k
    Ja neću navoditi imena ali sam u zadnjih nekoliko godina vidio dvojicu takvih Hazarda, ali ne samo dribling, nego pregled igre, lobanje golmana kao Maradona protiv Zvezde i sve tako. Taj mali je u Dinamu i za sad izgleda sve super, uvijek igra u prvoj ekipi. Ovaj drugi isto bio top talent, izvodio čuda, dribling, lijeva desna noga, šut, asistencije s "očima". Uzeo ga Dinamo iz manjeg kluba i tako nastavio i u Dinamu, bio među tri top strijelca u ligama u kojima je igrao par sezona, ali sad je prešao u manji klub gdje vidim počinje s klupe, niži je rastom, tak da ne znam. Pratim ih u dalje...
  • sanjinlego
    3.9k
    IMG-0026.jpg

Moji Brnjaci (BiH).
  • Droljo
    16.7k
    Već vidim bar trojicu za 300k u budućnosti... :joke:
  • Ludovic IX
    8.8k
    uračunao si vidim inflaciju od 50% u zadnjih par godina
  • Droljo
    16.7k
    Normal. Ništa ne prepuštam slučaju. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.