• ShanKu
    952
    https://sport-panel247.store/player/HR/137 meni radi.. evo na predavanju pratim, nema reklama, jednostavno je
  • deda
    33.8k
    Šunta ozljeda :shade:
  • Vučko53
    232

Sad sam tek upalio, izgledao kao nesto ozbiljnije ili? :(
  • kikinho999
    3
    Makne se nakon nekog vremena, barem je meni tako na laptopu
  • Zagi
    8.3k
    Mikić rastura.
  • marcio amoroso
    37.3k
    Puno smo bolji, ali moramo zabiti drugi i odvesti utakmicu u mirne vode. Ovako uvijek može nešto zalutati.
  • Sajla
    5.5k
    Rajić u 1. poluvremenu kao Zagorac protiv Šibenika.
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Gledam utakmicu i mali Mikic je ok, al nije mi tu vise ništa jasno s tim epitetima za klince rasturaju, kidaju itd. Pogledao sam 10 utakmica juniorskih ove godine(većinu uživo) i ni na jednoj nisam vidio nikoga da posebno odskace(to govori i minutaža i rezultati), a vidim nakon svake tekme komentar Mikic rastura i pitam se jesam li slijep. Kad se sjetim nekadašnjih juniora, imali smo mi i puno dominantnijih igrača koji nisu nikakve karijere napravili, a puno vise su rasturali nego ovi danasnji. Danas se pišu brojke djece u pionirima, kadetima kao da se radi o seniorskom nogometu. Da je Bartol Barisic npr u današnje vrijeme kadet i sa 45 golova u 30 utakmica koliko je imao u tim godinama bas me zanima kakvi bi bili komentari. Prošle godine je bio hype za Zlatana malog da nismo boljeg napadača dugo godina imali, da je rođeni killer, al eto tog killera debela rezerva u Dugopolju iako i ja vjerujem da je za bar malo vise od toga. Tako da smanjite doživljaj i ne pišite da imamo Cafua na beku kad mali digne točan centaršut ili napravi jedan dobar potez
  • marcio amoroso
    37.3k
    Mikić danas nije napravio ništa posebno. Ne znam šta ljudi gledaju, ali dečko sigurno ne “rastura”.
  • deda
    33.8k
    Samo nek dečki igraju, ne treba njima puno hvale. Hvala će doći za par godina. Nitko tu ne strši toliko da bi dao ruku za njega kako će biti igračina.
  • Crusades1986
    13.1k
    Na prvu kad sam upalio pomislio sam da su naši u plavim dresovima i rekao jel moguće da igraju u prošlosezonskoj garnituri zbog loga od adidasa.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Ubijamo ih, fali još jedan gol da ovo bude gotovo.
  • Zagi
    8.3k
    Obrambenog igrača ne da nitko nije prošao nego im je 5-6 puta čisto uzeo loptu i nastavio akciju. U jednom poluvremenu. To je meni dominacija, rasturanje.
    Valjda se bekove ocjenjuje samo po uspješnim centaršutevima?

A da ga je Ćutuk ispoštovao u zadnjim minutama poluvremena, išao bi 1 na 1 sa golmanom.

Neš ti drame oko dvije riječi pohvale u toku utakmice.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Horvat za 2:0
  • Crusades1986
    13.1k
    Opet asistencija Ćutuka. Najdominantniji u ovoj ekipi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.