• Zagi
    8.9k
    Jedva dočekao sudit.
  • Jurki
    14.5k
    Malo potezanja za dres i odmah drugi zuti karton.. bezveze
  • Patak
    3k
    Ovaj Čaić nije baš najinteligentniji igrač...
  • Ali
    2.4k

Objasni koja je razlika od prijateljskih pripremnih utakmica i ove jučer protiv Šibenika. To je revijalna utakmica.
    Koja služi za isprobavanja nekih varijanti , ali ja bih uvijek dao prednost natjecateljskoj tekmi. Mislim da im je to korisnije.
  • Ludovic IX
    7.7k
    zato što igraju protiv boljih od sebe ili bilp kojeg juniora.. zato je bolje 10 minuta u seniorima nego 90 u juniorima
  • mokoxax468
    1.1k
    Imaš žuti i radiš ovako nepotreban start. Što je najgore, tek je ušao u 2. poluvremenu, znači 2 žuta u nekih 15-20 minuta na terenu
  • NB86
    15.4k

Razlika je sto sibeniku trebaju bodovi a igraci su im 10x bolji od svakog juniora
  • San Lorenzo
    18.4k
    Sudac očito ne planira sudit bilo kakav faul za nas do kraja utakmice.
  • The Undertaker
    6.5k
    Ovo su utakmice na kojima vidiš kako koji igrač reagira na pritisak. Zato mi je smiješno kad kažu da rezultat nije važan u mlađim kategorijama.
    I da, fizički nismo spremni za čitavu utakmicu. To se vidilo i u LP. Ne znam da li je to do selekcije ili do treninga ali je greška u svakom slučaju.
  • Gelipter
    3.9k
    Čekam da sudac počne vrijeđati Dinamove igrače u simbiozi s besprizornicima s tribine.

Kaj se Čaića tiče, jako nepotrebno, ali čak ga i razumijem uz ovo sve. Sad nemamo Vrbančića u sljedećoj tekmi možda, a ni njegovu zamjenu.
  • OsamŠest
    4.3k
    Žao mi je kaj Anes Krdzalic nije tu. Radio je razliku uvijek. Al sasvim solidno igra u Olimpiji.. Treba ga pratit
  • Zagi
    8.9k
    ad nemamo Vrbančića u sljedećoj tekmi možda, a ni njegovu zamjenu.Gelipter

Bar nama veznjaka ne fali. Igrati će Tonon ili netko treći.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    je li se ovo igra dok oni ne zabiju ili sta

edit: bolje da nisam nista piso
  • KlasicZg
    561
    Jebem ti sve
  • Keyser Soze
    11.7k
    I primamo u 94.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.