• Mali Zeus
    16.2k
    89120249_2513950165372655_4143438049478443008_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=eAQrnhTDyX8Q7kNvgFn6YUF&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&_nc_gid=Ava8R2ethCdu-tLItdUIGn0&oh=00_AYBUROmP2EczoyzP4MGBRRMPo9OOJziSRXnyaYsQZSIyQg&oe=67DBC11C

Nešto ovog tipa.
  • Cosey
    582
    Meni je d revija veliko razočaranje. Neću detaljnije jer mi se lako spusti kako je sve stvar mišljenja, ali generalno, nedostatak kvalitetnog sadržaja. Neću nastaviti kupovati.

Ako prodaja ide dobro neka se nastavi, dapače, ali ako baš ne ide, onda ju treba gasiti da se ne gomilaju gubitci.
  • Plavi 9
    67

Mislim da prodaja ide dobro i da će to uvijek imati svoju publiku, ja sam jedan od onih koji radije rukama listaju klupske novine nego ih čitaju na internetu. Ima mi nešto u tome.

Ali baš me zanima koja je naklada, koliko se mjesečno proda primjeraka. Jesu to stotine ili tisuće, ne znam.
  • Teofil Kateran
    2k
    Razumljivo, ne može svakome sve pasati, ali meni jako zanimljiv sadržaj. Od mnogih povijesnih natuknica koje nisam našao kada sam znao istraživati pa do razgovora s igračima, ljudima iz kluba, poznatim osobama koje navijaju za klub itd.

Od mene za reviju veliki +
  • Gelipter
    4k
    Od mene isto palac gore za samu ideju revije i njenu izvedbu. U današnjem vremenu potpune prevlasti internetskih medija, lijepo je listati tiskane časopise o voljenom klubu koji su zanimljivi, informiraju, ali i formiraju.
    Naravno da je jako teško postići da svaki mjesec bude jednako kvalitetan sadržaj i jednako zanimljiv broj, ali vidljiv je stvarno veliki trud svih uključenih u njeno nastajanje.
    Teme su raznovrsne, dobro smišljene, izgled same revije je dobar.

Posebna pohvala za specijalno izdanje revije posvećene 25 godina od povratka imena Dinama.

Ipak jedna kritika koja se već ovdje naglašavala, a to je jako veliki broj tipfelera, ali ne samo njih, već i gramatičkih i pravopisnih pogrešaka.
    Meni recimo one dosta kvare doživljaj samog čitanja, a i ostavljaju dojam neozbiljnosti. Ipak je i Dinamova revija na određeni način ogledalo Kluba i njezino naličje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.