A onda nam očito teče med i mlijeko u državi, ne znam zašto se ljudi bune toliko. — gledatelj
Zašto se onda toliko ljudi iselilo van kad je ovdje tako dobro? — gledatelj
daj me naj me. Mladi ne mogu kupit stan u Hrvatskoj. Mogu ga kupit u ruralnom djelu. To nije isto. Bez da izvlačim podatke, dat ću osobni primjer kao i ti. Žena i ja s iznadprosječnim plaćama ne možemo zajedno dići kredit da kupimo stan u Zagrebu i opremimo ga. I znam još bar dvadeset takvih primjera. — Aggro
Opet dosta ovisi gdje. Ako rade i žive u Berlinu, jako teško kao i ovdje. U tom pogledu sve stoji. Ali problematika je dublja. U gotovo svim malim gradovima Njemačke, Hrvati mogu kupiti stanove i vozila ukoliko su stvarno taml došli raditi. U Hrvatskoj, u malim gradovima, nemaju gdje raditi. Pa usporedi Sinj i Ludenscheid recimo. U Hrvatskoj posla ima gotovo isključivo u Zagrebu. — Aggro
Njemacka je gotovo polovinom rentijerska. To je djelomice posljedica razrusenosti. No, koliko znam njima je i nesto jeftiniji prosjecni najam stanova i tu se drzava debelo petlja u regulaciju trzista. — Aggro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.