• Noel
    7k

Možemosi su "dinamovci" ko i braća krimosi Mamić kaj su "dinamovci". Samo kaj su ovi potonji znali osnove nogometa.
  • Jaro
    7.7k
    DP ima Mamicevca na celu liste ... Ako cemo samo po dinamovistini, onda cu prije Mozemosima dat nego Mamicevcima...

Al nis, zaokruzit Sladoljeva (makar i dalje zamjeram nedolazak na skupstinu o stadionu, al to cemo kazniti na lokalnim izborima dogodine)
  • Jurki
    12.6k
    Evo da i ja nekaj napisem na ovoj temi... s obzirom da je veoma aktualna.
    Fala kurcu da za par vur pocne izborna šutnja.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Taman procitao sve liste u mojoj izbornoj jedinici. Jbt DP ima Peternela kao nositelja - ko glasa za to nije dinamovac - sorry al veceg uvlakaca i apolegeta nasmrkanom nije bilo (bar dok nije saznao da mu se druzi sa zenom)...Jaro

Sad sam malo proucio kandidate Domovinskog pokreta u 6. izbornoj jedinici.

Ivan Lovrinovic i Slaven Dobrovic su 2. i 3. na listi i po meni su oni odlican izbor, mozes za njih preferencijski glasat i u potpunosti te razumijem zasto ti se Peternel gadi. DP u toj izbornoj jedinici ima dobre sanse za 2 mandata tak da ce vjerojatno uc i netko od njih dvojice.

Lovrinovic mi je bivsi profesor i mogu rec da mi je u top3 profesora tijekom cijelog faksa. Drzi ekonomiju u malom prstu, interaktivan je, gleda izvan okvira te je izrazito pristupacan studentima, uglavnom odlican profesor i odlicna osoba.

Znam Dobrovicevog sina, svi su dobro odgojeni a bome ih i ima puno u familiji haha. Ako se ne varam bio je ministar necega i u podrucju zelenih politika, ekologija i slicnog je 10x puta strucniji od Tomasevica i te fejk zelene ekipe. Takoder mislim da za njega nije vezana niti jedna afera, a i ovako ne bih rekao da ima ikakve sklonosti korupciji.

Eto da te malo poblize informiram nakon kaj sam proucio kandidate. Znao sam ja za njih ovako al nisam znao u kojoj su tocno izbornoj jedinici i koji su po redu na listi.
  • Jaro
    7.7k
    ma DP mi i bez Peternela prekrizen jbg...
  • Baneki
    746
    a jel netko od zonaša ikad bio i kandidat na izborima bilo kskvim?

Ja sam bio na jednim lokalnim iz usluge kolegi prije dosta godina jer im je nedostajalo ljudi da popune listu i rekao sam sebi nikad više ni pod kojim okolnostima da mi se ime razvlači godinama poslije s ekipom s kojom nemam ništa zajedničko a koju nisam poznavao ni tada. Čudan osjećaj.
  • Papastrumf
    12.9k
    DP ima ocajne kandidate, cast par iznimaka. Na ono suceljavanje u petak bolje da nisu poslali nikoga jer sam osjecao iskreno susramlje zbog onog Josica.

Opcenito je izbor nikakav, ali na izbore ce se izaci.
  • DrawTube
    5.4k
    Josić se strašno zbrukao na sučeljavanju .Grmoja ga je pojeo. Strašno da DP nije našao bolju osobu koja bi adresirala sve goruće probleme i suvislo pričala
  • Nino Bule
    14.5k
    Meni je i taj lovrinovic po ekonomskim stajalištima cini pre heterodoksan, sve mi je jasno kad je isao sa zivim zidom u koaliciju koji su po pitanju monetarne i ekonomske politike pricali najvece gluposti samo to prođe ispod radara. Ovaj dupli pas s kolakusicem mi se isto ne sviđa nimalo, al evo opet ce prema anketama uzet više od mosta sto mi nikako nije jasno.
  • Noel
    7k

Upravo to. Ko je došao na ideju da tog čovjeka pošalju na javno sučeljavanje ili je luđački glup ili je peta kolona unutar stranke.
    A i sam Josić koji je velika legenda obrane Vukovara je jako bedast ispao jer je prihvatio to. Kaj ti to treba stari živuća si legenda i onda te ovak popišaju ko staru krpu.
  • Mlađi referent
    12.3k

Meni je to kristalno jasno. Nažalost (i tu ne mogu potencirat koliko mi je žao ovo stanje kod konzervativaca jer tu pripadam), hrvatski konzervativci su u k***, kad to kažem, tu mislim i na šire od ovog. I prosječnom konzervativcu, slika i prilika desnice je branitelj s puškom u ruci i ekipa u njihovim krugovima, a DP je napunjen takvima. Ne kažem da je to samo po sebi nužno loše, loše je kad je to vrhunac desnice.

S druge strane, 3 od 6 udarnih snaga MOST-a otpadaju na Miletića i Raspudiće, a za hrvatske konzervativce to je upitno je li desnica. Četvrti član je Petrov koji je obilježen pečatom javnog bilježnika.
  • GaijiZG
    1.7k
    Sutra mi je zadnji dan da se posvađam se nekim na HDZovom štandu, poželite mi sreću.
  • GaijiZG
    1.7k

Pozitivna stvar je blizina restorana u kojem se degradira dostojanstvo žena? Kako progresivno.
  • GaijiZG
    1.7k

Poruka je? 99% navijača Dinama prezire Mozemo i njihovu viziju Hrvatske i Europe, i tu staje priča. Baš je prozirno neko podvaljivanje Možemo Dinamovcima na ovome forumu... klasični marš kroz institucije.
  • Hnlovac
    1.2k
    Ako netko na ovom forumu pokušava biti što apolitičniji i ne podvaljuje stranke nikome to je deda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.