• Mali Zeus
    20.1k
    Zna li se zašto ga nije bilo na klupi?
  • Heisenberg1986
    429

Necemo to pisati javno, zakljuci sam ;)
  • Big Daddy
    1.7k
    Znači, otpisan?!
  • Filip Međimurje
    944
    Nažalost, od prvog dana mi se nekako činilo da ne cijeni previše Dinamo ni HNL, već da je došao “preko one stvari”, prvenstveno kako bi izborio bolji transfer. Takav dojam sam stekao ponajviše kroz njegovo govor tijela. Kao da je igrao na 50%, znajući da će i tako solidno odraditi posao.

To što se doima povučenim i tihim možda samo znači da, za razliku od Mmaeea (ako je vjerovati Bjelici), nije javno omalovažavao klub ili ulazio u konflikte, nego je to zadržavao za sebe. S obzirom na sve što se rasplelo u posljednjih pola godine, čini mi se da je čak i bolje da takav igrač nije dio momčadi ako ne može biti punokrvni dio te hegemonije.

Kažem, ovo je samo moja observacija, nemam nikakve konkretne informacije je li doista bilo tako, ali dosta stvari je naslućivalo na takav zaključak.

Šteta, jer riječ je o jako dobrom igraču.
  • Crusades
    20.8k
    Šteta da, da je glava sređena u Dinamu se mogao izborit za jači transfer. Da je igrao cijelo vrijeme kao onako na početku u derbiju s magaradi bio bi top i išao bi u lige petice negdje. Fizikalije su na toj razini.

Nije pomoglo tu ni šaltanje na lijevog beka svako malo.
  • Fatos Beqiraj
    773
    Daj Boze da svi koji ne budu cijenili dinamo u buducnosti odrade ko on svoju etapu.

Jedan od boljih pojacanja zadnji godina. Hvala i sretno
  • Kumerle
    2.1k
    Zauvijek cu pamtit onu kiflu i gol na Poljudu.
  • Dudu 9
    989

A ja onaj prvi derbi kad je skoro cijelu utakmicu odradio maestralno iako je bio pod opterećenjem žutog kartona. Tad sam bio oduševljen, mislio sam da smo dobili igrača koji će biti beton na toj poziciji dugo godina.
    Jebiga, ispalo je kako je ispalo.
    Ne ulazeći u razloge rastanka s njim, sa igračke strane mu se nema što zamjeriti
  • lukaoj
    103
    mislim, on je dosao iz liga petica. Uvijek se on moze vratiti u Angers ili Toulouse i tamo igrati.
  • mlkaskic
    328
    Pierre-Gabriel je na drugom slajdu nove objave današnjeg treninga. (Instagram)

Kako to da je otpisan, a trenira s ekipom? Može sad par dana trenirati a ne može s ekipom u Sloveniju?
  • rokikaciga
    9k
    Ako se ne varam bi9 je trenijg u Zagrebu
  • mlkaskic
    328
    Ma je nego zašto bi još sada trenirao s ekipom a par dana kasnije više ne? Jel nije bilo mjesto za njega u busu? :lol:
  • Fan
    1.8k
    Lik ima još pola godine ugovor + imamo opciju za godinu produljenja.
    Jel moguće da nećemo baš ništa zaradit na njemu nego ćemo raskinut ugovor?
  • IvanS
    458
    Stvarno jedan od boljih igrača na toj poziciji zadnjih ohoho godina.

S druge strane, nakon prve Morisove utakmice vidjelo se da će konkurencija biti strašna i da će tu Moris zauzeti mjesto.
    Šteta, jer u dobrom dijelu utakmica su nam poziciju krpali igrači koji ne bi tamo trebali biti ni u snu...

Ako odlazi, sretno mu bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube