Ovisi o čemu govorimo. Kao dijete naučiš da je bol loša jer ti izaziva patnju i onda zbog empatije zaključiš da je loše izazivati bol drugima — dumitrumitu
Opet kažem, čitaj kompletno što sam napisao. Osjećaji nisu mjerilo. dao sam ti primjer gore ubojice, pedofila, ma bolesnika svih vrsta, kojima je dobar osjećaj što čine. Osjećaji nisu mjerilo morala. Pričamo sad o moralu, ne o vjeri niti ičemu drugome. Shvaćam ja načelno što ti želiš reć, ali to ti je razlog zašto ja smatram da i agnostici i ateisti zapravo često samo ne žele izgovoriti ono čemu sve usmjerava zbog svoje okoline. i nije zato nitko loš, pa i mi vjernici i obraćenici prolazimo tu fazu. sam kažeš da se moralno preklapa dosta sa kršćanstvom, zanima me s kojim stvarima se zapravo ne slažeš, jer bi lakše shvatio zašto si ateist. Ja osobno mislim da duboko moralna i pravedna osoba i je vjernik, bez obzira kako se deklarira, samo se ne želi opredjeliti da imenuje to što živi. Pa ateizam je brate isto kontradiktoran sam u sebi. Postoji da bi dokazao da nešto ne postoji. samim time dokazuje da nešto postoji inače nebi bilo potrebe dokazivati da ne postoji. Ja recimo nemam potrebu dokazivati da ne postoji leteće špageti čudovište. kužiš kaj hoću reć.Tako što je loš osjećaj — dumitrumitu
ovo gore, kako znaš kako je nešto nemoralno?Meni je nemoralno krasti, lagati i ubijati. — The Undertaker
kako znaš da činiš loše?ali znam da činim loše — The Undertaker
Ovo za nepoštenost pokajanja i oprosta, reci mi da li bi oprosti svojoj ženi, svom djetetu, svojem ocu ili majci nešto apsolutno loše i nepravedno i bolno što su ti učinili, ako ti se iskreno pokaju i traže tvoj oprost? — mali M
Ako se radi o nečemu što je napravljeno jedanput vjerovatno da, ako se radi o nečemu što se opetovano ponavlja, onda vjerovatno ne — The Undertaker
S tim da moj oprost nikoga ne oslobađa od krivnje i stava se za posljedice svog čina treba odgovarati. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.