• Jaro
    8.8k
    Dobro je li itko rekao službeno na koliko se produžuje i s kojim klauzulama?Mali Zeus

Do 10.6.2026. (I Skegro i HNS glasnik tak vele), a klauzule ti nebu nitko objavio sluzbeno...
  • Mali Zeus
    15.4k
    Do 10.6.2026. (I Skegro i HNS glasnik tak vele), a klauzule ti nebu nitko objavio sluzbeno...Jaro

Ma ne mislim da bi točno rekli koje su, al Škegro je već rekao o čemu se generalno radi.
  • Jurki
    14.7k
    Eto netko se neki dan tužio da malom nije prezentiran projekt.Mali Zeus

Kak dugo drobimo i vrtimo se u krug, bas zbog toga kaj nakon juniorskog staza nema međustepenice za te igrace jer ne mozemo gurati klince bezveze u prvu ekipu. A njima treba poligon za razvoj de se mogu razvijati i grijesiti bez posljedica na rezultate.

Edit: u proslom postu sam totalno zmesal datume al poanta ostaje ista.
    Igracu trebaju minute, a ak nebu se razvijal u skladu sa ocekivanjima.. nebumo imali igraca na dugom ugovoru.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Igracu trebaju minute, a ak nebu se razvijal u skladu sa ocekivanjima.. nebumo imali igraca na dugom ugovoru.Jurki

Slažem se u potpunosti.
  • Pavinho
    240
    Ako je takav ugovor onda mu vjerovatno planiraju dati priliku
  • Facke
    4.9k

Nije do 10.06.2026 nego do 10.01.2026. Ak bu Mikic dobil do tad tu minutazu onda svaka cast. Al realne, ta minutaza koja je tu upisana , trenutne v ovem stanju, nema sanse da ju bude dobil.
  • Droljo
    11.7k
    ta minutaza koja je tu upisanaFacke

Koja je to minutaža?
  • Facke
    4.9k

Posto smo sad jos na -7 ovu polusezonu mislim osim kupa , ak uopce nebude gral nist. A nakon letne stanke bi trebal skupiti nekih 7/8 utakmica po 90 minuta da dojde do odredene minutaze. Nek me @haza ispravi ak mi je info krivi. A po mene je to nerealne. El ja njega ne vidim kao startera. Nije spremen za to. Po mojem mislenju, ak se bude drzal Skegre, nek si najde drugi klub.
  • Sajla
    6.8k
    a jbg, nijedan ugovor na svijetu onda nije višegodišnji po toj definiciji jer jedna od strana može neispunjavati svoje obaveze. ugovor nisam vidio, ali ako se u njemu spominju datumi koji idu 2, 3 ili više godina u budućnost, onda je višegodišnji. ok, prema trenutno ispunjenim klauzulama on pokriva razdoblje od godinu dana, tj. do sljedećeg siječnja, ali onda se automatski produljava ako su ispunjeni dogovoreni uvjeti. za godinu dana ne treba nanovo nešto potpisivati da bi ugovor i dalje važio. reći da je to laž je tendeciozno, isto kao što npr. možeš reći da neka firma laže da je potpisala višemilijunski ugovor za isporuku robe jer ako ne isporuče dogovoreno neće zaraditi tu lovu, a tek su prodali prve tri palete koje koštaju 50k. Dinamo i Mikić su se dogovorili i potpisali ugovor koji pokriva uvjete pod kojima on igra za klub u sljedećih X godina, a trenutno su zadovoljeni oni koji pokrivaju sljedećih godinu dana - to je višegodišnji ugovor. i to praktički idealan.
  • Zg123
    860
    Ma najbolje da smo mu dali ugovor do 2035 godine, 300k godisnje i nek nam bude na sisi i saltamo ga po razlicitim posudbama i poslje onda da raskinemo ugovor na nasu stetu naravno.
  • Droljo
    11.7k
    Ma najbolje da smo mu dali ugovor do 2035 godine, 300k godisnje i nek nam bude na sisi i saltamo ga po razlicitim posudbama i poslje onda da raskinemo ugovor na nasu stetu naravno.Zg123

To sam i ja za! Imamo love, nema mjesta štednji i racionalnim glupostima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.