• Efes Pilsen
    12.6k
    Kako, ali kako je uspio prezivit cistku? Znaci otpisao si Pjacu koji je imao nezamislive brojke za ovog "igraca", rijesio si se Petka za kojeg i sam kazes da je 80% garant osvajanja naslova, volis statistiku i jebeni Hoxha ti prezivi cistku. Kako?! Do dana danasnjeg, a zakljucno s molbom Hazi se nadam da ce odjebat bilo gdje i dalje je tu.. KAKO?!?!
  • Marc
    546
    Jbga al nije za Dinamo
  • ŽacZgb
    362

Možda su se nadali da će odigrati super ovih cca 30 min po tekmi kaj dobije,pa ćemo ga prodat dobro :lol:
  • mosad
    1.7k
    Otrovat ću se alkoholom kad odeš iz Dinama
  • NVKOD
    7.5k
    Učinak zamjena?

„Brzo smo mijenjali kada smo primili golove, stabilizirale su nas. Varela i Bakrar su dobro reagirali, možda sam više od Hoxhe očekivao.

Očekivanje je majka zajeba. Mislim da bi mogao Hoxhu za nagradu poslati malo na tribine jer je ovo danas bilo za iskopati oči. Brzina je tu, dribling standardno bicikl i ostalo nula.
  • Georginho
    422
    Kad te pokraj ovakvog Nevistića danas publika ocijeni kao najgoreg na terenu, onda to govori dovoljno samo za sebe

mkxgf9g.png
  • Juznjak
    4.4k
    Prošle sezone sam istu stvar pisao pa se evo i ove ponavlja. Žalosno je da se sva naša lijeva krila bez iznimke moraju patit na desnoj strani ako su s Hoxhom na terenu. A zašto? Da bi on svaku loptu tražio u noge uz samu aut liniju i onda se izbacivao na užasno slabu lijevu nogu. Nevjerojatno mi je da dijete od 16 godina ima bolju prilagodbu na suprotnu stranu od njega koji je 10 godina stariji i ima stotine utakmica više u karijeri. Pročitan je igrač u potpunosti, pogotovo kad treba nešto uradit na relativno malom prostoru, a to se zahtijeva od naših igrača u preko 95% utakmica u HNL-u u sezoni.
  • Benito
    1.3k
    Teški misterij kak je on u Dinamu
  • Crusades
    18.5k
    Jedan naš bivši trener za koji neki smatraju da je najbolji u povijesti Dinama je u njemu vidio skriveni potencijal.

Dovest krilo koje je jedino korisno na nepostavljenu obranu, a Dinamo 90% utakmica u HNL-u igra na postavljenu obranu mogu samo rijetki genijalci.
  • Goncalo Santos
    621
    Sad ide na reprezentativno okupljanje, nadam se da ce mu se na pauzi izmisliti zamjena
  • Navijač Dinama
    10.4k

Kao prvo, Hoxhu je u Dinamo dovela ista osoba koja je zaboravila(dal namjerno ili slučajno) poslat papire(ugovor) Josipu Brekalu koji je već tada bio u Zagrebu, pa je od Dinamo Here we go, završio u Splitu.

Druga stvar. Ono što ti pouzdano-provjereno mogu reć da je Jakirović, o kojem toliko drviš, isto htio Brekala prije ovog drveta, pa kad ga je "iron lady" isabotirala onda se morao pomirit sa "mrvicima" koje nažalost gledamo i dan danas svaku utakmicu kao prvi zamjenu.

Športski pozdrav!
  • Mlađi referent
    14.1k
    jedino korisno na nepostavljenu obranuCrusades

Ovo je nekad vrijedilo. Danas kad je obrana nepostavljena, Hoxha ju pričeka da se postavi. :rofl:

IMG-0297.jpg

IMG-0296.jpg
  • Paggini
    67.3k
    Ono što ti pouzdano-provjereno mogu reć da je Jakirović, o kojem toliko drviš, isto htio Brekala prije ovog drveta, pa kad ga je "iron lady" isabotirala onda se morao pomirit sa "mrvicima" koje nažalost gledamo i dan danas svaku utakmicu kao prvi zamjenu.Navijač Dinama

Ovo sa Brekalom se raspalo 23. siječnja 2024., dok smo Hoxhu potpisali 10. siječnja. Brekalo je bio u priči s nama debelo nakon sto smo Hoxhu potpisali, odnosno Brekalo je otisao u kurac nakon one Lokse u kojoj je i Hoxha debitirao jer se nije znalo ide li Jakir ili ne ide pa je bilo "Andy, što je ovo?"

Mislim, predbacivat Jakiru potpisivanje Hoxhe je bezveze, ali govoriti da ga Jakir nije htio i da je htio zapravo Brekala također nije istina
  • Navijač Dinama
    10.4k
    i da je htio zapravo Brekala također nije istinaPaggini

Brekalov potencijalni dolazak je bio još prije u priči nego je to tada se desilo kao što si jel naveo 23.01, vodili su se pregovori. Dok je i on klasično imao još ponuda, i nije znao hoćel ostat u Firenzi ili ne, jer je taman igrao utakmicu prije za Fiorentinu nego je došao u Hrvatsku.

Kažem, što mi je rečeno iz prve ruke(čovjeka bliskog samom Sergeju) a to da je i on Brekala htio prije Hoxhe, kad se već tada u hodnicima raskotrljala ta priča, dal je htio Hoxhu, mozda i vjerovatno jest, ne znam o tome ništa.

Znam samo da je dotični pod Jakirovićem puno bolje(Betis, ona Rijeka kad smo uzeli duplu krunu, prošle sezone do negdje one repr. pauze u trećem mjesecu, pa i onu prijateljsku protiv Ukrajinaca) igrao nego ovo ove sezone.

Što se u međuvremenu dogodilo, nemam pojma, al znam da sve slabosti(kojih ima više nego prednosti) mu izlaze na vidjelo i to onda stvarno ružno i nekvalitetno izgleda na terenu, ovako je to mogao "zamaskirat".
  • Paggini
    67.3k

Pa ja sam siguran da je on htio Brekala, ali nije bilo ili/ili jer je Hoxha potpisan, a Brekalo je još uvijek bio itekako u igri, čak i došao dva tjedna nakon toga u Zagreb. Znači Hoxha nije bio u tom slučaju "mrvice sa stola", nego je bio legitimna njegova želja. I to je ok, Hoxha je fkt španao u Belupu, rijesio je Betis i Rijeku što je meni dovoljno da kažem da je opravdao dolazak.

Zbog Lokse i nesigurnosti hoće li Jakir ostati je Brekalo i otišao dolje. Da smo dobili tu Loksu, imali bi i Brekala u Dinamu i jednu judu manje u našoj povijesti, ali nismo i jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet