Ko je Renata Končić?? — Majki-Papi2111
I kakvi su ti zaključci? — Majki-Papi2111
Npr egipatske piramide mi se ne uklapaju u priču o svijesti tadašnjeg čovjeka... Ako zanemarimo vanjski dio, koji je sam po sebi fantastičan i za koji današnja znanost nema odgovor, već samo teorije, unutrašnji dio je nešto neshvatljivo... Svjetlost, strujanje zraka i slično unutar piramida je ekstremno visok stupanj primjene prirodnih znanosti za nekog tko je skupljao voće i lovio lukom i strijelom
Mislim da su ljudi prije vise koristili mozak jer su bili prinuđeni u odnosu na nas kojima je sve dostupno u 2 klika — Bosna86
Ateist sam, ali nikako ne odbijam katolicizam. Dapače, smatram da ljudi trebsju vjerovat — Majki-Papi2111
Poanta mi je: Potrudi se da, ovaj život koji možeš pojmiti sada svojim osjetilima, bude što sretniji i zabavniji i što pozitivniji. — Majki-Papi2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.