• Droljo
    26.5k
    Koja vam je najbolja komedija svih vremena?Marktwain

Bogovi su pali na tjeme.
    Ako se ne računaju maratonci i bal. špijun
  • striko
    3.2k
    Glup i gluplji. Iako zadnja scena scra "slama" :lol:
  • Marktwain
    1.3k
    Ta zadnja scena mi je ipak too much, pa nije valjda tak retardiran.
    Svi znamo da donja glava pokreće naš svijet.:rofl:
  • Mr Anderson
    18.5k
    Glup i gluplji, Me, Myself & Irene, Svi su ludi za Mary...volim takav malo uvrnuti humor braće Farrely, a i komedije Jim Carreya...Yes Man mi je isto odlična njegova komedija, ne toliko poznata.
    Kolega je spomenuo Airplane...isto odličan film prilično otkačenog Abrahamsovog humora kao i nastavak, pa Hot shots 1 i 2, Naked gun i prvi od njih Top Secret s Val Kilmerom.
  • Xpert1992
    516
    Bas smo zena i ja gledali zadnjih tjedana komedije, neke koje smo prije gledali a neke po prvi put. Fora mi je bilo " A million ways to die in the west", "Superbad" klasika, meni dobar. "21 Jump Street", "22 Jump Street", "Get him to greek" ne los, ima par scena za nasmijat se. To mi zasad pada na pamet.
  • crophantom
    3.7k
    Jim Carrey, od njega je teško odabrati što mi je najbolje. Me, Myself & Irene, Liar Liar, Bruce Almighty, prvi Ace Ventura...

A koje humoristične serije volite?
    Što se tiče za pogledati baš i crknut od smijeha na neke scene, It's always sunny in Philadelphia, obožavam ih, Charlie i Dee kombinacija za ubit se, psiho Denis, Mac, Frank, ma legende. I progresija Rickety Cricketa kroz sezone je vrh :rofl:
    Od "lakšeg štiva", The Office, ali samo sezone gdje su Dwight i Michael u kombi, ovo kasnije mi je bilo bezveze kad je Steve Carell otišao.
  • NerminB
    1.1k
    Malcolm in the middle, najjaci sitcom :grin:
  • Mr Anderson
    18.5k
    Humoristične, tu su mi Britanci zakon, pogotovo starije serije...Mućke naravno iznad svih, Crna guja, Fawlty towers, Zvonili ste milorde, od američkih Bračne vode...pa od ovog tisućljeća recimo IT Crowd je meni odlična iako možda ne toliko gledana, The Office isto odlična, Californication sam neke sezone više puta gledao, Brooklyn 99 top serija i naravno na kraju Two and a half man koja nikad ne dosadi, prava muška šovinistička.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Serija Harry Hole ,Norveška ,top dolar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.