• superSantos
  1.6k
  Sve koji imaju neke stare fotografije Bad Blue Boysa (s gostovanja, domaćih utakmica i svih drugih aktivnosti grupe) u razdbolju od 1986. i voljni su ih ustupiti za neke buduće projekte grupe BBB molimo da se što prije jave na ili privatnom porukom meni.

  O načinu preuzimanja i vraćanja posuđenih fotografija dogovarat ćemo se na pojedinačnoj bazi, pazeći da se sve što je posuđeno uredno i što brže vrati vlasniku.

  Bad Blue Boys
 • superSantos
  1.6k
  Ha9FpzU.jpg

  Od sutra (30.12.2021.) u prodaji je kalendar za 2021. godinu.

  S obzirom da u 2021. obilježavamo 35 godina od prvog spomena imena Bad Blue Boys, za kalendar su (za razliku od prošlih godina) slike selektirane tako da prikažu 12 događaja u kojima su Bad Blue Boysi svojim buntom odredili smjer djelovanja grupe.

  Osim što je kalendar sam po sebi na taj način dokument vremena, on je zahvala svim generacijama Bad Blue Boysa koji su gradili ime i reputaciju kakvu danas imamo. I putokaz kako dalje.

  Cijena kalendara je 40 kuna (moguće ga je i naručiti).
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.