• 1986
  18
  Tema se odnosi na podforum namijenjen navijačkim temama,tj. kako poboljšati rad i izgled ovog dijela foruma i kako učiniti da bude što pregledniji i lakši za pratiti.
 • Bosna86
  4.9k
  Jel moguce da se napravi tema u sklopu podforuma za prijedloge oko rada suvenirnice u Ilici, tipa prijedlozi za odjecu i tako to?
 • BluePhone67
  2.7k
  Mozda bi sve podteme nove i buduce koje se nalaze na temi BBB, a slicnog su naziva kao opca tema i navijacka tema trebali poceti sa NAVIJACKA TEMA - XYXY ..

  Npr. https://www.zonadinamo.com/discussion/207/hnl-20192020-navija%C4%8Dka-tema

  https://www.zonadinamo.com/discussion/197/1-hnl-20192020

  Imamo vidljivo u linku, 1.HNL - 2019/2020 i imamo HNL 2019/2020 - Navijačka tema dosta slicno, pa da se napravi odmak na prvi pogled pa da prvo pise Navijacka tema - HNL 2019/2020 mislim da onda nebi trebalo biti nikakvih problema.
 • Hipo
  405
  U naslov ove teme dodati "'-podforum bbb".
  I maknuti ju iz pinned.

  Da ne zbunjujete ljude, da ne misle da su ovdje prijedlozi grupi...


  Radije da pinned bude tema o bbb.
 • 000
  931
  Bice to ok dok se jos malo uhoda. Kad smo kretali sa ZD, pa milijun pitanja, tako da vec imamo iskustva dovoljno svi skupa.
 • 1986
  18


  Svatko je slobodan svoje ideje i prijedloge te vrste poslati na stranicu BBB Fan shopa.
  Isto se može napraviti slanjem privatne poruke na ovaj račun, tu na forumu.
 • Tradicija bunta
  2.2k
  Možda bi prije svega trebalo objasnit zašto je uopće došlo do odluke da se krene s forumom...mislim ovako s vremenskim odmakom da smo pogriješili kada je zanemaren pa kasnije i ugašen stari BBB forum i da je to kasnije pomoglo razvoj mnogih histerija, laži i specijalnog rata koji je preko društvenih mreža, medija i raznih drugih foruma vođen protiv nas.Pa su razni botovi trovali i ispirali mozgove generacija mlađih navijača i dinamovaca nekim falš spikama o bojkotima, okretanjem leđa klubu, borbe za nekakve privatne interese i sl. Nekako se čini da je širenje tih bolesnih priča palo na previše plodnog tla i da se generalno kao grupa nismo najbolje snašli u eri interneta. Kakvi već jesmo, onako se aljkavo shvaćao taj problem koji nas je dosta koštao na kraju, rijetkima se dalo ispravljat krive drine i tako smo tu gdje jesmo.
 • reziser
  1.7k
  tradicijo bunta,
  nisam te vidio do sad
  pa da zazelim dobrodoslicu :)
 • Hipo
  405
  Svakako dobar potez da se i bbb priključe forumu dinamovaca.

  Zadnji bbb forum otvoren je u ljeto 2014. i stvarno je kratko trajao, a dobro bi dosao u trenucima kad su nadničari i svi ostali neprijatelji širili te bolesne priče i laži, a to čine i dan danas...
 • Bosna86
  4.9k
  Uz sve ovo dodao bi i nepojavljivanje u medijima, kroz najgora vremena kad se udaralo sa svih strana, a grupa stojala sa strane i sutila
 • Papastrumf
  2.4k

  Ovo sam davno rekao. Ispali smo naivni kao francuska sobarica.
  Toliko trovanja, lazi, podmetanja od razlicitih trolova, sto placenih, sto retardiranih, a nikakvih reakcija s nase strane. Nije onda niti zamjeriti nekome tko nije 100% unutra kad postane sumnjicav prema svemu i svacemu.
 • superSantos
  1.8k


  ne znam zašto se ne vidi citirani post, jel moguće uključit to u opcijama foruma?

  uglavnom, pojavljivanje u medijima nije niti naš stil nit ćemo mi time išta dobiti, to je teren na kojem od prve minute krećemo s 0:3 rezultatom i 3,4 igrača manje, nogometnim rječnikom. Mi tu nikako ne možemo parirati
 • MrvicaEightySix
  288
  Slažem se totalno, velik je problem količina "fake news" pizdarija na portalima, koje kakvi kvazi ultrasi, potpuni anonimci koji nemaju nikakve veze s tribinom "trolaju" na najjače, uz to dolazi i termin "plaćeničkih novinara" kojima je primarni zadatak prikazati Boyse kao ultramanjinski fenomen i gurnuti ih na marginu društva. Uvjerili smo se oko nedavnih događanja...
 • LovroZG
  456
  ne znam zašto se ne vidi citirani post, jel moguće uključit to u opcijama foruma?superSantos
  Označi tekst i pojavit će ti se gumb za citiranje iznad njega. :smile:
 • BluePhone67
  2.7k
  ne znam zašto se ne vidi citirani post, jel moguće uključit to u opcijama foruma?superSantos

  Zaplavis sto zelis citirat i stisnes quote i on ga automatski prebaci u poruku.

  Vidi sliku

  wp9o1zabgbiq8nw1.png
 • 000
  931


  8zyWWwP.jpg

  "Zaplavis" dio teksta koji zelis citirati, stisnes Quote i automatski ti prebaci u odgovor.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.